Nonni, eipäs sitä lähdetykään täältä blogin puolelta viikonlopun viettoon ihan vielä.

Rouva Sanalla on nimittäin sinulle yllätys.

hyväolo

Rouva Sana on valittu Messukeskuksessa lokakuun loppupuolella järjestettävien I love me - Ole tärkeä itsellesi -messujen messubloggaajaksi. 

Yhteistyön myötä kaksi onnekasta tämän blogin lukijaa pääsee mukaan messuilemaan.

I love me - Ole tärkeä itsellesi -messut eivät ole mikä tahansa kauneus- ja muotiesittely vaan messuista on kehkeytynyt Pohjoismaiden suurin kauneuden-, terveyden-, muodin- ja hyvivointialan tapahtumakokonaisuus.

Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa eteläsuomalaisten koululaisten yleisellä syyslomaviikolla eli 21.-23.10.

Rouva Sanan on mahdollisuus päästä oman historiansa ensimmäisen kerran mukaan messuille lomailevista koululaisista huolimatta, ja olen paikalla siis myös messubloggaajan ominaisuudessa.

Rouva Sanan messubloggaamisen kärki on hyvinvoinnissa: sekä fyysisessä että psyykkisessä.

Muodista ja kauneudesta löytyy tukku muita tehtävän paremmin hoitavia messubloggajia. Heitä kannattaa bongata ainakin 40+blogit-portaalista

Mutta itse messulippuarvontaan -

Laitetaan hyvänolon vinkit jakoon jo ennen I love me -messuja. Kerro ja jaa oma reseptisi arkiseen hyväänoloon tämän postauksen kommenttilaatikossa. 

Voit myös vinkata, mistä hyvänolonaiheista olisit kiinnostunut lukemaan joko ennen tai jälkeen messujen.

Onnekkain voittaa liput I love me - Ole tärkeä itsellesi -messuille paitsi itselleen myös ystävälleen. Lippujen arvo on yhteensä 36 e.

Aikaa vastaamiseen on viikko eli perjantaihin 7.10. saakka. Voittajan Rouva Sana julkistaa tasan viikon kuluttua perjantaina illalla.

Voit osallistua myös nimimerkillä, mutta muistathan jättää silti sähköpostiosoitteen.

Muista käydä tykkäämässä Rouva Sanan Facebook-sivuista, jos et ole sitä vielä tehnyt, joko oikealla palkissa olevan kuvakkeen kautta tai suoraan täällä.

Onnea arvontaan - ja hyvää oloa viikonloppuusi!