Ota yhteyttä

Kuva: Satu Hart, Rouva Sana

Ota yhteyttä, anna palautetta, 
vinkkaa juttuvinkki Rouva Sanan vapaa-ajan blogiin: 
rouva.sana(@)gmail.com

"Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi."

Sisältötoimisto Rouva Sana


Oletko eksynyt? Etsitkö Sisältötoimisto Rouva Sanaa tai tietoa Minustako bloggaaja? - Bloggaajan käsikirjasta ja/tai Bloggaajan työkirjasta

Löydät Sisältötoimisto Rouva Sanan ja tietoa asiantuntijabloggaamisen tietokirjoista klikkaamalla tänne:  SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA

Haluatko tehdä Rouva Sanan kanssa blogiyhteistyötä? 

Tavoitat Rouva Sana -blogin kautta hyvinvoinnista, arjesta, kulttuurista, tapahtumista ja matkailusta kiinnostuneita seuraajia.

Blogille tyypillistä on, että juttuja käydään lukemassa pitkien aikojen kuluessa, ja yhteistyöbloggausten elinkaari on yleensä poikkeuksellisen pitkä. 

Erityisen pitkäkestoisia ja luettuja ovat muun muassa kulttuuriin, matkailuun ja hyvinvointiin liittyvät kirjoitukset. Tämä migreeniin liittyvä, blogiyhteistyönä syntynyt blogikirjoitus yksi Rouva Sanan blogihistorian suosituimpia juttuja, ja sitä luetaan yhä, vuosia ilmestymisensä jälkeen.

Rouva Sanan mediatiedot:

- noin 3000-4000 kävijää kuukaudessa
- lukijat noin 35-55-vuotiaita, pääosin naisia
- suurin osa lukijoista asuu Uudenmaan talousalueella
- somen kautta blogia seuraavat: Facebook vajaat 900, Instagram reilut 1200

Rouva Sana on kirjoittamisen, sisällöntuottamisen ja markkinointiviestinnän ammattilainen, jolla on reilun 25 vuoden ammattikokemus kirjallisten sisältöjen tuottamisesta eri julkaisualustoille. Rouva Sana tuottaa työkseen sisältöjä asiakasyritystensä markkinointikäyttöön.

Kysy lisää!

(Yllä oleva kuva: By Satu Hart)

My Instagram