Rouva Sana - tarinankertoja

Rouva Sana @kuva: Satu HartMoi, olen Minna Luoma, Rouva Sana. 

Olen viestinnän, kirjoittamisen, myynnin ja markkinoinnin sekatyöläinen. Sanat ovat elantoni ja elämäntapani.

Olen ammatillinen opettaja, sanataideohjaaja (eli kirjoittamisen ohjaaja), sisällöntuottaja, yrittäjä (Sisältötoimisto Rouva Sana sekä Rouva Kustannus) sekä kirjoittaja ja tarinankertoja. Olen tehnyt kaikkea tätä vuorotellen ja rinnakkain reilun 25 vuoden ajan.

Rouva Sanan tarina sai alkunsa tästä vapaa-ajan blogistani 10 vuotta sitten vuonna 2014. 

Ja samalla elämän ikäisestä rakkaudesta sanoihin, tarinoihin ja kirjoittamiseen. Olen samalla tiellä edelleen.

Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi.

Olen työkseni kirjoittanut, valokuvannut, markkinoinut, myynyt, esiintynyt, puhunut, järjestänyt sekalaisen määrän erilaisia tapahtumia livenä ja virtuaalisesti sekä opettanut ja kouluttanut. 

Olen kirjoittanut myös kaksi kirjallisen markkinointiviestinnän ja tavoitteellisen bloggaamisen Minustako bloggaaja? -tietokirjaa asiantuntijoille ja yrittäjille. Löydät Bloggaajan käsikirjan ja Bloggaajan työkirjan edelleen halutessasi verkkokaupasta täältä

Painosten viimeiset erät ovat myynnissä huippuedulliseen hintaan. Löydät myös e-kirjat.

Rakastan aamun hiljaisia hetkiä, kun muu maailma nukkuu ja hetkessä ovat läsnä vain minä, aamukahvi ja ikkunan takana sirpittävät varpuset.

Elän kirjoittamisesta ja kirjoista, kulttuurista, luonnosta ja Tuusulanjärvestä, jossa voi hurahtaa todistetusti lähes meditatiiviseen tilaan sekä kuluneista lenkkareistani, joilla juoksen, poljen ympäri kotijärveni maisemia tai tamppaan kotikaupunkini jumppasalin lattiaa.

Rouva Sana -blogi on vaihtelevan tasoisia tarinoita muuan keskiuusmaalaisen rouvan arkielämästä. Sivuilla painottuu kulttuuri ja se tavallinen, usein aika tappavan tylsä, mutta ah niin ihana tavallinen keskiuusmaalainen arkielämä.

Iloista, että olet siinä. Toivottavasti viihdyt!

My Instagram