Rouva Sana - tarinankertoja

Kuva: Pauliina Maunula, Rouva Sana Sanat ovat elantoni ja elämäntapani.

Olen Rouva Sana, Minna Luoma.

Rouva Sanan tarina sai alkunsa tästä vapaa-ajan blogistani vuonna 2014. Ja samalla elämän ikäisestä rakkaudesta sanoihin, tarinoihin ja kirjoittamiseen.

Olen ammatiltani tarinankertoja: kirjoittaja, viestijä, kouluttaja ja opettaja. Mikään tarina ei ole minulle liian pieni kerrottavaksi.

Olen ammattisisällöntuottaja, toimittaja, markkinointiviestinnän ammattilainen ja bloggaaja sekä Minustako bloggaaja?Bloggaajan käsikirjan (Rouva Kustannus, 2019) ja Minustako bloggaaja? - Bloggaajan työkirjan (Rouva Kustannus, 2021) kirjoittaja.  Löydät enemmän kirjoista ja työroolistani Sisältötoimisto Rouva Sanan puolelta. 

Rakastan aamun hiljaisia hetkiä, kun muu maailma nukkuu ja hetkessä ovat läsnä vain minä, aamukahvi ja ikkunan takana sirpittävät varpuset.

Elän kulttuurista, Tuusulanjärvestä, jossa voi hurahtaa todistetusti lähes meditatiiviseen tilaan sekä kuluneista lenkkareistani, joilla juoksen ympäri kotijärven maisemia tai poljen kotikaupunkini jumppasalin lattiaa.

Rouva Sana -blogi on vaihtelevan tasoisia tarinoita muuan keskiuusmaalaisen rouvan arkielämästä. Sivuilla painottuu kulttuuri, hyvinvointi, joskus matkailu sekä tappavan tylsä, mutta ah niin tuttu ja ihana, se ihan tavallinen keskiuusmaalainen arkielämä.

Iloista, että olet siinä. Toivottavasti viihdyt!


My Instagram