Hurraa keskiuusmaalainen teatteri!

02 helmikuuta 2015

Onnea keskiuusmaalaiset!!


Kulunut viikonloppu oli teatteririntamalla keskiuusmaalaisittain poikkeuksellisen menestyksekäs.

Järvenpään teatteri tuli valituksi jälleen kerran Mikkelissä järjestettäville Työväen näyttämöpäiville 12 muun harrastajateatteriryhmän joukkoon. Katselmus järjestettiin viime viikonloppuna.

Katselmuksessa yleisö saa valita suosikkinsa, ja sen ehdoton suosikki oli hiljan esityskautensa päättäneen Järvenpään teatterin Viettelyksen vaunu. Näytelmän ohjasi Samuli Reunanen.

Katselmuksen raatiin kuuluneet teatterinjohtaja Miko Jaakkola ja näyttelijä Kati Outinen kiittelivät Viettelyksen vaunua. Erityiskiitokset he antoivat Blanchen roolissa näytelleelle Outi Pippurille.

... Kuulostaa kovin tutulle. Samantyyppisin sanoin ruoti myös Rouva Sana esitystä viime huhtikuussa. Voit lukea tekstin toistamiseen täältä.

Viettelyksen vaunun Blanchen pääosaa Järvenpään teatterissa esitti Outi Pippuri (oik.).
Vastanäyttelijänä nähtiin Linda-Mari Laaksonen.  (Kuva: Sami Lamberg)
Eikä kaikki ole vielä tässä. Eilisessä Jussigaalassa, kotimaisen elokuvataiteen juhlassa, parhaan naispääosan Jussi ojennettiin näyttelijä Anu Sinisalolle roolistaan elokuvassa Ei kiitos.

Sinisalo on näytellyt Keski-Uudenmaan teatterissa lukuisia kertoja, ja on sen näyttämöltä tuttu kasvo. Hän on myös asunut aikaisemmin Keravalla.

Lisää Sinisalon tuoreita tunnelmia pääosajussista voi lukea täältä.

Onnea Järvenpään teatteri! Onnea Anu Sinisalo! Hurraa keskiuusmaalainen teatteri!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram