Luistavia suksia ja natisevia pakkaskelejä!

13 helmikuuta 2015

Väliasut. Check.

Oikean kokoiset sukset, sauvat ja monot. Check.

Pakkasen ja viiman runtelemaan naamaan sopiva voide. Check.

Onko sinulle tuttua lomaa edeltävien päivien (joskus jopa viikkojen) aikainen kaaos? Arki on tarkistuslistaa ja hoidettavien asioiden ketjua.

Joskus Rouva Sana miettii, miksi samaan rytäkkään eksyy aika usein vielä kymmenen muuta vähemmän pakollista asiaa - kuten nyt vaikkapa rentouttava käynti kampaajalla tai (vähemmän rentouttava käynti) hammaslääkärissä.

Semminkin, kun Mr. Murphy puuttuu aika usein jossain vaiheessa peliin. Niin kuin tällä viikolla, kun Rouva Sanan menopeli päätti sanoa "i-uu, i-uu" ja jämähti eräänä aamuna autotalliin.

Tai silloin, kun huomasin viisi minuuttia ennen jälkikasvun kouluun lähtöä, että olin epähuomiossa pakannut kuopuksen toppahousut ennenaikaisesti lomalle lähtevien tavaroiden joukkoon, ja jouduin kaivamaan tiukat vaihdokit kirpputorille menevien tavaroiden joukosta.

Sinä aamuna äitiä nauratti, mutta kuopusta ei.

Mutta hei, loppusuoralla taas mennään. Jossain kohtaa kaiken kaaoksenkin keskellä koittaa hyvä mieli ja lämmin ailahdus rinnassa edessä olevasta lomasta. Sieltä se tulee, epäjärjestyksestä ja tarkistuslistoista huolimatta!Rouva Sana vetäytyy jälkikasvun talviloman vuoksi (tai no, ansiosta) viikoksi lomanviettoon. Palataan näihin kuviin ja tunnelmiin helmikuun lopussa.

Tai oikeastaan silloin tunnelmat alkavat olla aikaisempaa juhlavammat. Rouva Sana nimittäin valmistautuu hiljalleen blogin yksivuotissyntymäpäiviin maaliskuun alussa.

Ja niihin juhliin olet myös sinä tervetullut ;). Jotain mukavaa on seuraavien viikkojen aikana luvassa. Pysy siis taajudella.

Tätä ennen luistavia suksia, natisevia pakkaskelejä ja rentouttavia lomapäiviä kaikille niille, ketkä lomalla ovat.

Ja jokaiselle yhteisesti:

"Ystävät ovat kuin tähtiä. He ovat olemassa, vaikka heitä ei aina näe!" 

Hyvää ystävänpäivää!


PS. Kuvan kulho on jokelalaisen  EDIT: hyvinkääläisen  (paja sijaitsee aivan Jokelan kainalossa)
keraamikon Tuiasin valmistama.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram