Rouva Sanan kesän 2018 bucket list - blogitauko

06 heinäkuuta 2018

Taas tultiin kesään.

Ja ainakin siihen suven syvimpään vaiheeseen, jolloin on aika sanoa hetkeksi hei hei.

Rouva Sanan kesän 2018 bucket listin - eli listan seuraavien viikkojen toiveiden ja must to do -asioiden - myötä laitan näppiksen toviksi blogin osalta huilimaan.

Rouva Sana

Mutta ensin siis ne tärkeimmät...

Rouva Sanan kesän 2018 bucket list

 • Lue, lue ja lue. Kohta listalla on täsmälleen sama kuin vuosi sitten. Tälläkin kertaa nakkaan nurkkaan kaiken ammattikirjallisuuden ja omaa kirjoittamistani kehittävät tietoteokset, ja keskityn yksinomaan nautintoa tuottaviin ja uusiin maailmoihin johdattaviin kaunokirjallisiin kirjoihin. Kirjapinossa saattaa olla ainakin muuan Juurihoito. Ja no, ehkä luen myös Hesaria hieman normaaliarkea pitempään.
 • Nauti monta hiljaista aamukahvihetkeä terassilla. Maailma on parhaimmillaan, kun lähitienoo nukkuu ja on vain minä, lämmin kahvi, aamuun heräävä luonto - sekä varpuset.
 • Ui luonnonvesissä, edes kerran. Koska tämä jäi edelliseltä vuodelta rästiin, nyt on pakko yrittää. Ihan niinku oikeasti. Kun on kesä.
 • Venyttele joogan tahtiin terassilla. Olen jäänyt koukkuun joogamaisiin venyttelyliikkeisiin juoksulenkkien päätteeksi, ja voisin yrittää ottaa tavan kesän ajaksi haltuuni myös aamuisin: siis silkkaa joogamaista venyttelyä aamun ensitunnin aikana - vaikka sen aamukahvin jälkeen.
 • Retkeile metsässä.
 • Käy festareilla.
 • Kävele nurmikolla ja rantahiekassa paljain jaloin. Tämä kohta on rehellisyyden nimissä jo toteutettu ja vieläpä moneen kertaan (kiitos aurinkoisen kesän!), mutta jatkan sitä. Vain koska se on ihanaa.
 • Poikkea Suomen rajojen ulkopuolella.
 • Herää monta tuntia auringon nousun jälkeen.
 • Hengitä, hymyile ja nauti.

Siinäpä se, Rouva Sanan kesän bucket list. Aika mainio, vaikka itse sanonkin - vai mitä?

Rouva Sana

Tosiasiassa, vaikka blogi hiljenee, bucket listin ulkopuolelle jää tukku sellaisia asioita, jotka töiksi lasketaan. 

Siksi vaikka blogi ja some-kanavat huilivat, sisältötoimiston puoli on avoinna koko kesän, ja kulkee kaikkialle sinne, missä rouvakin on.

Jos kaipaat jeesiä tai lisäapua mihin tahansa sisältömarkkinointisi toteuttamiseen, bloggaamiseen tai sisältöjen tuottamiseen, ole yhteydessä blogitauosta huolimatta.

Sama koskee myös Kesän 2018 blogikirjoituskoulua. Se rullaa omalla painollaan normaalisti läpi kesän.

Jos et ole liittynyt Blogikirjoituskouluun, vielä ehdit. Löydät kaiken aineiston vaikka vielä syksylläkin Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuilta

Pääset Blogikirjoituskouluun myös tämän blogin oikeassa sivupalkissa olevan bannerin kautta. Käy kurkkaamassa.

Saat kesän aikana Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa - kuuden viikon mittaisen verkkokurssiaineiston huiman 50 prosentin alennuksella eli 48 euron hintaan sunnuntaihin 12.8. asti.

Käytä etu hyödyksesi nyt, jos yhtään kaipaat lisäoppia bloggaamiseesi. Verkkokurssi on kattavampi ja monipuolisempi kuin ilmainen Kesän 2018 blogikirjoituskoulu.

Verkkokurssilla käydään läpi runsaasti sellaisia bloggaamisen osa-alueita, joita Blogikirjoituskoulussa ei ehditä käsitellä. Huima alennus liittyy Minustako bloggaaja? -tuotekonseptin uudistamiseen. Verkkokurssi poistuu lomakauden päättyessä myynnistä ja uudistuu kokonaan.

Ja vaikka blogi ja some-kanavat hiljenevät tästä päivästä eteenpäin reiluksi kuukaudeksi, Rouva Sanan Instagram sykkii läpi kesän. Tule mukaan seuraamaan rouvan suvisia kuvatarinoita Instan puolelle.

Näihin kuviin ja tunnelmiin: tavataan blogin puolella maanantaina 13.8. 

Hyvää suven ja runon päivää sekä iloista ja rentouttavaa kesää!

Rouva Sana


Jutun kuvat on ikuistettu Inkoon saaristossa juhannuksena 2018.
4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa kesää Outi <3! Kuullaan taas elokuussa <3!

   Poista
 2. Ihana lista ja ihanaa lomaa! Mun kai pitäisi lisätä tuohon ainoastaan, että muista hengittää. Ainakin silloin tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki lähtee hengittämisestä, aina. Me vain kummasti unohdamme tuon yksinkertaisen asian arkemme keskellä. Ei siis olisi mikään pöllömpi kohta, vaikka se olisi bucket listin ainoa :).

   Vaikka blogi täällä hiljenee, monet työt jatkuvat. Onneksi seuraavaan kuukauteen ei kuitenkaan ihan samaan arkiseen hektiseen tahtiin kuin muina aikoina.

   Iloista, kun kävit kommentoimassa! Innostavaa ja inspiroivaa kesää <3! Tavataan taas elokuussa.

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram