Viimeiset kirjat uunista ulos - Bloggaajan käsikirja ja Bloggaajan työkirja nyt alehintaan!

19 kesäkuuta 2024

"Jos olet miettinyt blogin perustamista, mutta tuntuu, että et saa mitään aikaiseksi, osta Bloggaajan työkirja. Saat 152 sivua täyttä tietoa tavoitteellisesta bloggaamisesta. Työkirjan ohjeiden, siihen tekemiesi muistiinpanojen ja harjoitusten avulla blogin perustaminen sujuu kuin vettä vain." - Thea Ekholm/Toimistossa.fi-blogi

Nyt sinulla on tuhannen taalan paikka hankkia itsellesi - huomaa! edelleen maamme ainoa suomenkielinen kattava -  tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjasarja huippuedulliseen hintaan. Sillä nyt uunista lähtevät ulos painosten viimeiset teokset.

Minustako bloggaaja? - Bloggaajan käsikirja on myyty käytännössä loppuun. Nopeimmat nappaavat itselleen viimeiset kappaleet.

Minustako bloggaaja? - Bloggaajan työkirjaa on jäljellä aavistuksen runsaammin, mutta sekin on käymässä vähiin. Teokset myydään kustantajan Rouva Kustannuksen verkkokaupasta loppuun nyt entistäkin edullisemmin alehinnoin.

Vaikka molempien teosten julkaisusta on tovi aikaa, niiden sisältö ei ole vanhentunut. Päinvastoin.

Blogi perustetaan edelleen täsmälleen samanlaisin lainalaisuuksin, täsmälleen samoista tärkeistä syistä kuin jokunen vuosi aiemmin.

Tavoitteellisen bloggaamisen 
ainoa kirjasarja laatuaan

Minustako bloggaaja? -kirjasarjan juju on yksinkertainen. 

Aluksi syntyi Bloggaajan käsikirja - ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että maassamme ei ollut, eikä edelleenkään ole, saatavilla suomenkielistä tavoitteellisen asiantuntijabloggaamisen tietokirjaa. 

Bloggaajan käsikirja jakaa perustiedot siitä, miksi blogi kannattaa - huomaa siis: edelleen vuonna 2024 - perustaa, miten blogi perustetaan ja miten ylipäätään blogataan, jotta työssä on jokin tolkku.

Sillä asiantuntijoita kun olemme, haluamme blogata tavoitteellisesti: siten, että tekemisessämme (ja ajankäytössämme!) on järkeä, eikä bloggaaminen mene turhanpäiväiseksi puuhasteluksi.

Sitten ilmestyi Bloggaajan työkirja. Jos Bloggaajan käsikirjaa voi pitää ikään kuin peruskoulusta tai lukiosta tuttujen oppikirjojen teoriakirjana, Bloggaajan työkirja on puolestaan sen tehtäväkirja.

Bloggaajan työkirja syntyi teidän lukijoiden ja seuraajien tarpeesta. Te halusitte kirjan, johon kirjata kaikki blogin perustamiseen ja bloggaamiseen liittyvät omat, tärkeät muistiinpanot ja huomiot.

Kirjan tehtävien avulla on mahdollisuus hahmottaa ja harjoitella omaa bloggaamista ennen varsinaiseen toimeen ryhtymistä.

Bloggaajan työkirja tukee Bloggaajan käsikirjaa sekä blogin perustamista ja bloggaamista, mutta kumpaakin teosta voi käyttää yksin, erikseen ja itsenäisesti. Työkirja on siis erittäin käyttökelpoinen ilman käsikirjaakin.

Uuden opettelu vaatii 
mieleen palauttamista ja kertaamista

Miksi bloggaaminen sitten ylipäätään tarvitsee tietokirjoja rinnalleen? 

Toimin tällä hetkellä myynnin ja markkinoinnin ammatillisena opettajana. Ennen sitä koulutin ja opetin muun muassa... tsadaa: tavoitteellista asiantuntijabloggaamista. 

En vetänyt vain yhtä, tai kahta, bloggaamisen kurssia tai koulutusta, jonka aikana en olisi jossain vaiheessa kuullut syvää huokaisua siitä, miksi harjoitteluun ei ole olemassa yhtään kirjaa.

Kaikki oppiminen on mahdollista ilman ainuttakaan painettua sanaa. Moni harjoittelee, opettelee ja tekee myös yrityksen ja erehdyksen kautta. Lisäksi oppia ja ohjeita on tarjolla netti ilmaiseksi pullollaan.

Kyllä. Toki. 

Ja kaikki mainitut ovat yhtä oikeita ja yhtä hyviä tapoja oppia ja opetella.

Mutta mitä enemmän olen työkseni opettanut, sitä selvemmin olen huomannut, että painetuilla kirjoilla on uuden oppimisessa ja opettelussa edelleen sijansa. Painetun kirjan merkitys ei ole kadonnut mihinkään.

En ole itse ainoa, joka kaipaa uuden opettelussa kättä pidempää: jotain, josta voi lukea, jotain, jonka sivuilla voi harjoitella, jotain, josta voi kerrata - ja jotain, jonka kansien väliin voit itse merkitä omia havaintoja ja ajatuksia muistiin.

Minustako bloggaaja? -tietokirjasarja vastaa jälkimäisiin tarpeisiin. Nyt pääset harjoittelemaan tavoitteellista bloggaamista huippuedullisesti.

Alehinnat kustantajan verkkokaupassa
niin kauan kuin tuotteita riittää

Huomaa, että jos olet enemmän e-kirjojen ystävä, saat molemmat teokset myös sähköisenä versiona tietokoneellesi ladattuna.

Kurvaa Rouva Kustannuksen verkkokauppaan tästä. Verkkokaupasta löydät teosten tarkat hinnat sekä tarkemmat sisällöt sisällysluetteloineen.

Jos olet puolestaan kiinnostunut teosten kirjoittajasta, löydät lisää tietoa täältä. 

Teosten tekijä olen siis minä: noin 25 ammatillisen työvuoden sisällöntuottamisen, bloggaamisen, kirjoittamisen sekä myynnin ja markkinoinnin parissa tehnyt, tätä nykyä ammatillinen opettaja ja sanataideohjaaja. 

Jaan Minustako bloggaaja? -teoksissa kaiken sen tietotaidon, jonka omaan kirjalliseen sisällöntuottamiseen ja myyntiin liittyen, ja joka on hyvä havaintojeni mukaan ottaa huomioon omaa osaamista ja yritystoimintaa markkinoidessa. 

Minustako bloggaaja? -sarjan kaikkien teosten versiot ovat myynnissä nyt alehinnoin. Hinnat ovat voimassa niin kauan kuin teoksia riittää.

"Bloggaajan työkirja paneutuu myös kiitettävästi luovan kirjoittamisen haasteisiin ja esittelee useampia lähestymistapoja tekstin tuottamiseen - unohtamatta sitä tärkeintä, että kirjoittamaan oppii lukemalla. Tärkein sanoma minusta oli muistus siitä, että blogi on oma kanavasi, omassa vallassasi." - Pirkko Schildt/Meriharakka - Iirislahdesta maailmalle ja takaisin -blogi

Minustako bloggaaja?


0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram