Moikkaa Rouva Sanaa Nasta fiilis -messuilla - mukana myös Kublo

19 syyskuuta 2017

Ruopiiko yrityksesi, yhdistyksesi tai yhteisösi sisältömarkkinointi lähtökuopissaan? Tiedätkö, että jotain tarttis tehdä, mutta et tiedä oikein mitä?

Tai kiinnostaako sinua bloggaaminen?

Haluaisitko perustaa hyvinvointiin, liikuntaan, käsitöihin, matkailuun tai vaikkapa lifestyleen painottuvan blogin, mutta et tiedä, miten se kannattaisi tehdä - tai miten olemassa olevaa blogia olisi hyvä jatkaa?

(Kuva: Unsplash)


Ei huolta! Saat kysymyksiisi vastauksen, kun tulet tapaamaan Rouva Sanaa Nasta fiilis -messuille.

Järvenpäässä on koettu nastoja fiiliksiä jo vajaan 10 vuoden ajan, ja tunnelma jatkuu yhä.

Tänä vuonna Nasta fiilis -messut järjestetään Järvenpää-talossa viikon kuluttua lauantaina 30.9. Mukana messuilla ensimmäistä kertaa on nyt myös Rouva Sana.

Sisältötoimisto Rouva Sanan messuständin luota saat vinkkivitoset oman sisältömarkkinointisi toteuttamiseen, olipa sitten yrittäjä, yhteisön tai yhdistyksen edustaja tai halusitpa toteuttaa sisältömarkkinointia oman blogisi tai verkkosivustosi nimissä.

Messupöydän ääreltä saat opastusta myös blogin perustamiseen ja tavoitteelliseen bloggaamiseen.

Sillä henkilökohtaisessa ja sisältömarkkinointia varten valjastetussa tavoitteellisessa bloggaamisessa on eroja. Ensimmäiset makupalat blogien ja blogien eroista löydät täältä. 

Rouva Sanan luota löydät myös kaikkien keskiuusmaalaisten uuden sisältökanavan, Keski-Uudenmaan blogit eli Kublon, jonka paikalliset, keskiuusmaalaiset sisällöntuottajat tavoittavat jo noin 200 000 lukijaa ja seuraajaa.

Älä samalla unohda osallistua Rouva Sanan Nasta fiilis -messujen arvontaan.

Osallistuminen kannattaa, sillä arvonnan pääpalkintona on Minustako bloggaaja? - Näin tuotan sisältöjä verkkoon -verkkokurssi (arvo 139 e).

Nasta fiilis -messut

Vaikka sisältömarkkinointisi olisi ehkä lannistaa sinut maan rakoon, ole niin kuin tämän vuotisten Nasta fiilis -messujen pääpuhuja Pekka Hyysalo, ja taistele: fight back ja jatka.

Satuin taannoin näkemään televisiosta puolivahingossa pätkän Hyysalon elämää valottaneesta dokumentista, ja se naulasi minut television ääreen koko ohjelman ajaksi.

Jos jostain, niin Hyysalosta olisi hyvä ottaa meidän kaikkien mallia. Nuoren ex-lumilautailijan tarinaa seuratessa tulee tunne, että pienet sisältömarkkinoinnin vastoinkäymiset eivät sittenkään ole muun elämän rinnalla niitä kaikkein suurimpia.

Hyysalo kiertää tätä nykyä ympäri maatamme puhumassa omasta taistelutahdostaan, ja hän on erittäin pidetty luennoitsija. Hän jättää tuskin Nasta fiilis -messuillakaan ketään kylmäksi.

Hyysalo osoittaa oivaltavasti omalla esimerkillään: fight back.

Tule kuulemaan Hyysaloa, poimi muut vinkit Nasta fiilis -messujen valtaisasta messutarjonnasta (vuosi sitten tarjonta oli tällaista) sekä moikkaa samalla Rouva Sanaa ja Kubloa.

Nähdään viikon kuluttua lauantaina Järvenpäässä!


Nasta fiilis -messut Järvenpäässä Järvenpää-talossa
lauantaina 30.9. klo 10-16.
Löydät Rouva Sanan ja Keski-Uudenmaan blogit - Kublon 
Järvenpää-talon toisesta kerroksesta
läheltä kahviota, paikkalta L36.
Lisätiedot www.nastafiilis.fi.

Seuraa Facebookissa Nasta fiilis -messujen
tapahtumaa ja messuja.

2 comments

  1. Nastoja messuja sinulle Rouva Sana ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos Outi <3! Jos asuist lähempänä, houkuttelisin sinut messuille moikkaamaan <3.

      Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram