Joulurauhaa ja unelmakasta uutta vuotta

22 joulukuuta 2017

Kävin kurkkaamassa lähes päivälleen vuoden takaista Rouva Sanan blogipäivitystä.

Jos tähtien asento on oikea, se tietää tulevalle vuodelle jännittävää ja mielenkiintoista uutta, kirjoitin.

Järvenpää
Kahvila Vellikello/Järvenpää.
Paljonpa osasin ennustaa jo silloin. Vuodesta 2017 tuli aika tavalla mieletön.


Postauksen kirjoittamisesta kului vain parisen viikkoa, kun Keski-Uudenmaan blogit Kublo näki päivänvalon.

Alueellinen sisällöntuottajayhteisö on vakiinnuttanut vuoden aikana olemassa olonsa. Rehellisesti on sanottava, että ihan helppoa se ei ole ollut. Lukemattomia ajankäyttömahdollisuuksia ja -tapoja tarjoavassa maailmassa taistelu seuraajien tunneista on ollut tiukkaa.

Tuntuu kuitenkin palkitsevalta, kun kublolaisten juttuja ja sisältöjä kehutaan, ihmetellään, kuinka niin laadukkaita tarinoita voi lukea ilmaiseksi, ja kuinka oma kotiseutu avautuu niiden kautta uudenlaisista näkökulmista.

Ja mikä lystikkäintä - kun Kubloa verrataan paikalliseen sanomalehteen Keski-Uusimaahan. Vuosi Kublon olemassaoloa on kohta takana, ja juurrutuksen jälkeen on hyvä jatkaa.

Vuosi 2017 on ollut erityisesti Sisältötoimisto Rouva Sanan vuosi. Ilmassa on ollut koko vuoden ajan outoa taikaa.

Kun siihen yhdistetään kaikki ne merkit, jotka ensi vuodelle sisältömarkkinoinnin osalta ei vain ennusteta vaan suorastaan faktana lasketellaan, tulevasta on lupa odottaa enemmän kuin säkenöivää vuotta.

On jälleen aika sanoa kiitos.

Lämmin kiitos kulueesta vuodesta sinulle Rouva Sanan blogin lukija. Kiitos hengenheimolaisuudestasi sekä kiitos kohtaamisista turuilla ja toreilla.

Lämmin kiitos Sisältötoimisto Rouva Sanan asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä tuikitärkeälle ja innostavalle verkostolle, jota ilman ei kukaan olisi mitään - ei ainakaan tämä rouva.

Kiitos kahden blogini puolelle jättämistänne sydäntä lämmittävistä kommenteistanne, jotka ovat olleet arjen ehdoton suola ja sokeri numero yksi. Ilman teitä tarinat olisivat vain sanoja ja lauseita peräkkäin asetettuina.

Kiitos antoisista töistä, joita olette Rouva Sanalta tilanneet. Kiitos saamistani kutsuista vuoden aikana erilaisiiin koulutus- ja puhujatilaisuuksiin.

Kiitos lukuisista kysymyksistä ja toiveista, joiden avulla olen onnistunut kehittämään vaivihkaa myös sisältötoimiston palveluja.

Kiitos kohtaamisista kursseilla ja koulutuksissa, joista - usko tai älä - olen kouluttajana saanut vähintään yhtä paljon kuin te kurssilaisetkin.

Kiitos aurinkoisista halauksista ja vatsan kippuraan vetäneistä naurukohtauksista. Kiitos hetkistä, jolloin olette pyöritelleet ja sparrailleet kanssani ajatuksiani.

Kiitos jakamistanne tunneista, jolloin olette antaneet omastanne, kun itselläni ovat hiukset olleet tippua päästä.

Kiitos siitä, että te kaikki olette kuluneen vuoden aikana.. no, ylipäätään vain olleet läsnä muuan tyypin nimeltään Rouva Sana arjessa ja elämässä!

Ensi vuonna jatketaan jälleen.On aika sanoa toviksi hei hei. Rouva Sana vetäytyy tämän postauksen myötä perinteeksi muodostuneelle joulutauolle paitsi blogien myös some-kanavien puolelta.

Sisältötoimisto Rouva Sana palvelee sinua joulutauosta huolimatta sovitusti ja sopimuksen mukaan. Kiireellisissä asioissa olethan yhteydessä soittamalla.

Rouva Sanan kanavat siis vaikenevat nyt reilun kahden viikon ajaksi Instagramia lukuun ottamatta (jos et ole vielä seuraaja, tule mukaan...), ja palaavat takaisin taajuudelle maanantaina 8.1.2018.


Joulurauhaa ja unelmien täyteistä uutta vuotta 2018!

2 kommenttia

  1. Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa sinulle ja ihanaa uutta vuotta 2018 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Levollista ja joutilasta joulunaikaa sinä ihana <3. Ensi vuonna kuullaan taas!

      Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram