#Blogiperjantai22 - Tämä haluan sinun tietävän bloggaamisesta

17 toukokuuta 2022

Sano, jos olen väärässä.

Minulla on tunne, että muutaman hiljaisen ja ehkä hieman tahmaisenkin vuoden jälkeen blogi on alkanut elää uutta tulemistaan.

En ole kuullut menneinä kuukausina vain yhden tai kahden ihmisen suusta, kuinka blogia ihastellaan nimenomaan sen vuoksi, että se on hidas. 

Siis hidas. Ajattele! 

Miten jotenkin huikean retroa ja yhtä aikaa hiukan kapinallistakin.

Tässä sisältöjen kakofonisessa ja hektisessä virrassa on olemassa yksi alusta, joka on hidas. 

Miten sykettä tasaavalle ja rentouttavalle se tuntuukaan. Niin bloggaajalle itselleen, mutta ennen kaikkea myös lukijalle. 

Tänä päivänä on olemassa ainakin yksi virtuaalinen paikka, jossa ei ole kiire.

#Blogiperjantai22 – Jaa havaintosi ja osallistu!

Perjantaina 3. kesäkuuta vietetään järjestyksessä viidettä perättäistä valtakunnallista ja virtuaalista #Blogiperjantai-tapahtumapäivää. Tapahtuma on avoin kaikille ja ilmainen. 

Teemana tänä vuonna on ”Tämän haluan sinun tietävän bloggaamisesta”. Tapahtumapäivä on erinomainen hetki pysähtyä hetkeksi ja jakaa oma vinkkisi.

Mitä sinä haluaisit kuuluttaa maailmalle blogista ja bloggaamisesta? 

Oletpa sitten kokenut bloggaajakonkari tai vasta blogin parissa ensiaskeliasi ottava, mitä sinä olet oppinut, havainnut tai muuten vain todeksi elänyt blogista ja bloggaamisesta?

Arkinen bloggaamiseen liittyvä työ on yksinäistä, mutta bloggaamiseen liittyvä maailma on yhteisöllinen. Me kaikki voimme oppia toinen toisiltamme. 

Yksi vastaus on bloggaamisessa harvoin se ainoa oikea. Bloggaamiseen liittyviä hyväksi todettuja keinoja, vinkkejä tai havaintoja voi olla monta.

Sillä blogi on todellakin sen ansainnut.


Osallistu #Blogiperjantai22-tapahtumaan näin:

  1. Klikkaa itsesi osallistujaksi #Blogiperjantai22-tapahtumaan Facebookin puolella.
  2. Kirjoita ja julkaise blogikirjoituksesi #Blogiperjantai22-tapahtuman teemasta haluamanasi ajankohtana omassa blogissa – vaikka heti.
  3.  Jaa blogikirjoitustasi haluamillasi tavoilla. Muista käyttää aihetunnusta #blogiperjantai22, jolloin kaikki kiinnostuneet löytävät sen somesta ja verkosta helpommin.
  4. Jaa blogikirjoituksesi #Blogiperjantai22-Facebook-tapahtumassa viimeistään lauantaina 4.6.
  5. Muista käydä lukemassa, seuraamassa ja tarvittaessa kommentoimassa, mitä muut ovat aiheesta bloganneet. Voit löytää itsellesi vinkkejä.
Kaikki #Blogiperjantai22-Facebook-tapahtumassa oman blogikirjoituksensa jakaneet osallistuvat Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirja ja Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja -kirjapaketin arvontaan. 

 Kirjapaketteja arvotaan kaikkiaan kolme, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sunnuntaina 5.6. Messengerin kautta.

Bloggaajan käsikirja ja Bloggaajan työkirja ovat tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjoja asiantuntijoille ja yrittäjille. Niistä hyötyvät kaikki vaikuttavasta bloggaamisesta kiinnostuneet. Lue kirjoista lisää halutessasi täältä.

#Blogiperjantai22-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sisältötoimisto Rouva Sana ja Bloggaajan käsikirja. #Blogiperjantai22-artikkeli on alun perin julkaistu Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuilla täällä.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram