Cheek taivutti Järvenpää-talon konserttispektaakkeliin

28 maaliskuuta 2014

Kun lapset tulevat tiettyyn ikään, todellisuus voi olla heille elokuvia tai YouTuben musiikkivideoita ihmeellisempää.

Rouva Sana sai eilen kunnian olla seuralaisena jälkikasvulle, kun räpherra Cheek konsertoi Järvenpää-talossa. Julkisuudesta tutun ihmisen näkeminen - elävänä, luonnossa ja livenä - on lapsille aika ajoin elämää suurempi asia.

- Siis laulaako Cheek siellä oikeasti?
- Laulaa.
 Niin, että niitä Cheekin biisejä ei siis todellakaan esitä kukaan muu?
-   Ei.
-   Ahaa. Hyvä.

Vaikka lähes yksi kokonainen Järvenpää-talon loppuunmyyty Sibelius-salillinen epäilemättä odotti jännityksen sekaisin tuntein idolinsa kohtaamista, penkkirivimme suhtautui maltillisesti eilen koettuun spektaakkeliin.

Näin ei käynyt kuitenkaan kaikille. Pikaisenkin laskutoimenpiteen jälkeen arviolta useampi sata lasta ja nuorta (usko tai älä, iältään noin 4-18-vuotiaita) koki lavan edessä ja sen liepeillä unelmiensa täyttymyksen: räpartistin kohtaamisen aitona ja elävänä.

Konsertissa Rouva Sanalle selvisi kaksi asiaa:

Suomen tämän hetken kuuluisin räpstara osaa ottaa nuoren yleisönsä - ja no, muutaman äitikuulijankin. Cheek on myös tarkkasilmäinen: hän oli kutsunut vierailevaksi artistiksi konserttiinsa hyvinkääläisen - siis melkein paikkakuntalaisen - laulajattaren Diandra Floresin

Ja että Järvenpäässä on käsittämättömän moneen taipuva, mainio konserttitalo. 

Sillä ensimmäisen kerran eilen koin, kuinka suuri musiikkisali voidaan osaavissa käsissä muuntaa Olympiastadionin tai Jäähallin tunnelmaa tapailevaksi konserttikeitaaksi. Luukutus ja tunnelma oli samaa tasoa, mutta minikoossa.

Se ei liene ihan helppoa se.

Ja nuori yleisö sai ainakin sitä, mitäs se halusi.


Kuka muu muka kuin Cheek saa Järvenpää-talon
muistuttamaan Olympiastadionia (kuva: Alisa Tala).
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram