Viikonloppuna pysytään kotinurkilla

07 maaliskuuta 2014

Viikonloppuna ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, eikä naapurikuntaan pilkille.

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi Keski-Uudellamaalla on poikkeuksellisen vilkas tapatumalauantai ja tarjolla on normiviikonloppua enemmän menoa ja meininkiä. Ohessa (vain) muutama poiminta.

Jo tänään perjantaina Järvenpään kirjastossa jatkuu poikkitaiteellinen Värinää-tapahtuma klo 18-21. Ohjelmassa on Pyhä Kirjasto: ikonien, runojen ja cembalomusiikin pyhä kolminaisuus. Oiva hetki hiljentymisen hektisen viikon jälkeen ja mahdollisuus laskeutua viikonlopun viettoon.

Naistenpäivämessuja vietetään huomenna lauantaina klo 10-16 Järvenpää-talossa. Näytteilleasettajien ja tietoiskujen lisäksi tarjolla on muotinäytös. Lauri Tähkä –fani näkee idolinsa edulliseen messulippuhintaan.

Halosenniemeen Tuusulan Rantatiellä on ilmainen sisäänpääsy kaikille naisille koko lauantaipäivän ajan. Museo on avoinna klo 12-17. Yleisöopastuksessa klo 14 kerrotaan Maija Halosen elämästä. Mielenkiintoista!

Kino Juhassa Nurmijärvellä ihanaiset näyttelijät Mira Kivilä ja Mare Kouki esittävät Rosa Liksomin Naiset huomenna lauantaina klo 14. Tässä esityksessä ei ainakaan synkistellä. Suosittelen!

Ravitkaahaan mieltä ja sielua nyt, kun siihen on hyvä mahdollisuus. Sen jälkeen jaksaa taas. 

Johonkin näistä eksyn viikonloppuna minäkin. Törmäillään!

0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram