Poikkea putiikissa värittää Järvenpään katukuvaa

25 huhtikuuta 2014

No nyt on värikästä tunnelmaa Järvenpään keskustassa!


Ensimmäistä kertaa järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma Poikkea putiikissa innosti Rouva Sanan kaupungille. Tavoitteenani oli tutustua yhteen uuteen liikkeeseen.

Vispilänkauppa on tuttu Facebookista, ja olen silmäillyt joskus myös liikkeen verkkosivuja. Puodissa en ole fyysisesti kuitenkaan aikaisemmin käynyt.

Kävelykadulta erkanevan käytävän varrella sijaitsevan pienen liiketilan uumenista löytyy leipojan taivas: paljon kaunista, mutta huom! myös hyödyllistä silmäniloa arkeen ja keittiöön.

Vispilänkaupan yrittäjä Eija Niemenoja pitää Poikkea putiikissa -tapahtumaa jo nyt erittäin onnistuneena, vaikka tapahtuma jatkuu huomiseen. Hänen mukaansa yrittäjien näkyvä tempaus on tuonut kaltaisiani, ensimmäistä kertaa liikkeessä asioivia asiakkaita runsaasti lisää. 

Myös tapahtuman ajankohtaa Niemenoja pitää oivallisena. 

- Varsinainen sesonkiaika on vasta tulossa. Tapahtuma on tuonut monella tapaa positiivista virettä niin Vispilänkaupalle kuin koko katukuvaankin.

Eli vink, vink: vielä ehtii poiketa putiikissa Järvenpäässä. Huomenna lauantaina kävelykadun täyttävät myös kevätmarkkinat.Vispilänkaupan uumenista löytyy kotileipurin mekka.


Kuppikakkuvuokien valikoima on Vispilänkaupassa suuri.

Vispilänkaupassa on valikoitu otos astioita.Myös neulekahvila Lentävä Lapanen on värikkäästi mukana Poikkea putiikissa -tapahtumassa.
Taustalla näkyy Eikan pubin terassi, joka edustaa uutta ilmettä paikallisessa katukuvassa.

Kävelykatua Jannea taittaa tällaisessa auringonpaisteessa mieluusti.

Järvenpään kukkakaupan edustalla olevat istutukset eivät petä koskaan.


4 kommenttia

 1. Niin herkullinen paikka tuo Vispilänkauppa ;) Kivat kuvat. Taidan käydä ostoksilla!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen, käy ihmeessä: mukava puoti ja puodin pitäjä! Rouva Sanakin vielä käy. Jäi jotain hampaankoloon - siis niin kuin positiivisessa mielessä ;)..

  VastaaPoista
 3. Pinkit pallot pitkin katukuvaa on ihana väriläiskä vielä vähän harmaaseen katukuvaan. Aurinko lisää ihmistenkin huulille hymyn - me like!

  VastaaPoista
 4. Rouva Sana likes too :). Kaupunkikuvaan lisää vain palloja ja muuta vastaavanlaista!

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram