No nyt on värikästä tunnelmaa Järvenpään keskustassa!

Ensimmäistä kertaa järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma Poikkea putiikissa innosti Rouva Sanan kaupungille. Tavoitteenani oli tutustua yhteen uuteen liikkeeseen.

Vispilänkauppa on tuttu Facebookista, ja olen silmäillyt joskus myös liikkeen verkkosivuja. Puodissa en ole fyysisesti kuitenkaan aikaisemmin käynyt.

Kävelykadulta erkanevan käytävän varrella sijaitsevan pienen liiketilan uumenista löytyy leipojan taivas: paljon kaunista, mutta huom! myös hyödyllistä silmäniloa arkeen ja keittiöön.

Vispilänkaupan yrittäjä Eija Niemenoja pitää Poikkea putiikissa -tapahtumaa jo nyt erittäin onnistuneena, vaikka tapahtuma jatkuu huomiseen. Hänen mukaansa yrittäjien näkyvä tempaus on tuonut kaltaisiani, ensimmäistä kertaa liikkeessä asioivia asiakkaita runsaasti lisää. 

Myös tapahtuman ajankohtaa Niemenoja pitää oivallisena. 

- Varsinainen sesonkiaika on vasta tulossa. Tapahtuma on tuonut monella tapaa positiivista virettä niin Vispilänkaupalle kuin koko katukuvaankin.

Eli vink, vink: vielä ehtii poiketa putiikissa Järvenpäässä. Huomenna lauantaina kävelykadun täyttävät myös kevätmarkkinat.Vispilänkaupan uumenista löytyy kotileipurin mekka.


Kuppikakkuvuokien valikoima on Vispilänkaupassa suuri.

Vispilänkaupassa on valikoitu otos astioita.Myös neulekahvila Lentävä Lapanen on värikkäästi mukana Poikkea putiikissa -tapahtumassa.
Taustalla näkyy Eikan pubin terassi, joka edustaa uutta ilmettä paikallisessa katukuvassa.

Kävelykatua Jannea taittaa tällaisessa auringonpaisteessa mieluusti.

Järvenpään kukkakaupan edustalla olevat istutukset eivät petä koskaan.