Rouva Sana on aloittanut digitaalisen sisällöntuottamisen ja sosiaalisen median opinnot - omaksi iloksi ja hyödyksi Viimeksi kurssilla puhuttiin bloggaamisesta.

Meitä opiskelijoita muistutettiin, että älä bloggaa siitä, mistä itse pidät vaan siitä, mistä LUKIJASI toivovat.

Jotta omatunto ei soimaisi Rouva Sanaa enää pidempään, kerro, vinkkaa, avaa sanainen arkkusi: mitä sinä luet tästä blogista mieluiten?

Mitkä keskiuusmaalaiset aiheet innostavat sinua? Mistä asioista kaipaat tietoa, millaisten aiheiden parissa viihdyt?

Kaipaatko kotiseudultamme tietoa historiasta, harrastusmahdollisuuksista, yrityksistä tai palveluista? Mistä et missään olosuhteissa halua blogista lukea?

Sana on vapaa. Kerro!

Rouva Sana sai alkuvuodesta alkunsa teemasta: mikään paikallinen asia ei ole liian pieni kirjoitettavaksi. Nyt on sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Kiinnostavatko keskiuusmaalaiset tarinat ylipäätään sinua?

Kaikkien vastanneiden kesken Rouva Sana arpoo kaksi huippuhienoa palkintoa: Hanna Gullichsenin televisiostakin tutut teokset Safkaa - Maanantaista sunnuntaihin JA Safkaa - Parempaa arkiruokaa.

Teokset kuuluvat yhä luetuimpien ruokaopusten joukkoon niin kirjakauppojen kuin kirjastojenkin listoilla. Voit jättää kommenttisi yhteyteen toivomuksen kumman kirjan toivot.

Koska Rouva Sana syyslomailee koululaisten kanssa ja pitää taukoa blogista ensi viikon, aikaa kommenttien jättämiseen on ensi viikon sunnuntai-iltaan 19. lokakuuta asti. Osallistua voit myös nimimerkin avulla.

PS. Jos kaipaat konkreettisia ohjeita kommenttien jättämiseen, löydät ne täältä. Vastaaminen on helppoa, kokeile!

Värikästä lokakuuta ja rentouttavaa lomaa, kenelle luoja sen ensi viikolla suo!

Palataan reilun viikon kuluttua!