Rentoudu ja tee samalla hyvää

11 joulukuuta 2014

Ho hoi, Rouva Sana on täällä jälleen - kiireisen alkuviikon jälkeen.

Olenko muuten kertonut, että monen muun tekemisen ohessa opiskelen nyt myös markkinointiviestintää? Ainakin Instagramin kautta Rouva Sanaa seuraavat ovat saaneet jo pientä vihiä tästä.

Välillä päivistä loppuvat tunnit, auton renkaan suttaavat suuntaan jos toiseen ja koti täyttyy kutsumattomista villakoirista, mutta tämä rouva ei valita. Kypsään ikään ehtinyt nauttii täysin siemauksin oppikirjojen kansien avaamisesta ;).

Vaan tulinpa kiireen keskellä muistuttamaan eräästä tärkeästä tapahtumasta. Jos sinuun on ehtinyt punkea joulustressi, lievitä sitä hetki jouluisessa konsertissa ja tee samalla hyvää.

Ensi lauantaina 13. joulukuuta kello 18 Järvenpään Saalem-kirkossa kuullaan Joulumusiikin helmiä -konsertti, jonka kolehti kerätään lyhentämättömänä muun muassa ruandalaista Kigalin musiikkikoulua varten.

Konsertti sai alkunsa, kun järvenpääläinen musiikinopettaja Heli Ahvenainen-Saaristo vieraili viime keväänä opettamassa paikallisia oppilaita musiikkikoulussa. Hän kertoo, että koulussa opiskelee paitsi orpokodin lapsia myös kansanmurhassa vanhempansa menettäneitä nuoria aikuisia.

- Koulu toimii täysin lahjoitusten varassa.

Konsertissa kuullaan paitsi tuttuja jouluklassikoita myös uudempaa tuotantoa kuten Carola Häggqvistin Taivas sylissäni.

Ahvenainen-Saariston lisäksi konsertissa esiintyy joukko muita ammattilaisia: Kansallisoopperan sopraano Leena Liimatainen ja altto Tiina Sinkkonen sekä huilisti Johanna Kärkkäinen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Saalem-kirkko sijaitsee osoitteessa Valtuustonkatu 5.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram