Kysytty Minustako bloggaaja? -kurssi tulossa verkkoon

14 kesäkuuta 2017

Hello folks!

Lomat jälleen toviksi lomailtu, ja on tuskin parempaa tapaa käynnistää työt kuin juuri tämä seuraava.

Sillä Rouva Sanalla on sinulle uutisia.

blogikurssi
(Kuva: Pixabay)


Tykätty, paljon kysytty ja toivottu Minustako bloggaaja?- Näin markkinoin sisällöillä verkossa -kurssi siirtyy pian myös verkkoon.

Muistako keväisen Minustako bloggaaja? - Näin tuotan sisältöjä verkkoon -kurssin?

Sisältötoimisto Rouva Sanan kehittämä yhden päivän mittainen bloggauskurssi työkseen ja harrastuksekseen sisältöjä laativille on saamassa oman verkkovalmennusversion.

Ihan vain ja ainoastaan yleisön palautteesta ja toiveista.

Ensimmäisen kurssin jälkeen kiinnostus aihetta kohtaan on ollut huimaa. Uutta kurssipäivää on toivottu ja odotettu kuin kuuta nousevaa.

Tiettyyn aikaan ja päivään sitoutuminen ei kuitenkaan ole kaikkien juttu. Viikonlopun päivät täyttyvät ohjelmasta ilman bloggauskurssejakin, ja maantieteellinen etäisyys voi olla kynnys.

Neljäsataa kilometriä on monelle pitkä matka sisältöjen tuottamista opiskelemaan.

Sisältötoimisto Rouva Sanan bloggauskurssi verkossa ei katso jatkossa aikaa eikä paikkaa. Voit treenata omia sisällöntuottajan taitojasi missä ja milloin vain haluat.

Vaikka kesämökillä.

Mitä uutta?


Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssi on laajennettu versio Rouva Sanan kehittämästä päivän mittaisesta kurssikokonaisuudesta.

Uutta verkkokurssissa on toiminallisuus. Päivän mittaisesta kurssista poiketen jokainen kurssijakso sisältää kotitehtävän.

Tuleva verkkokurssi on myös päivän mittaista bloggauskurssia kattavampi. Kurssimuoto mahdollistaa aiheen syvällisemmän ja monipuolisemman käsittelyn kuin mitä päivän kurssiin mahtuu.

Kenelle suunnattu? Mitä hyötyä?


Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -kurssi on suunnattu kaikille työkseen, oman työn ohessa tai harrastuksekseen kirjallisia sisältöjä tuottaville.

Olipa sitten vasta-alkaja, yrityksesi verkkosivuille tai omaa, henkilökohtaista blogia vasta suunnitteleva.

Tai voit olla jo tovin aikaa blogannut, mutta koet työsi epävarmaksi ja haluat vahvistusta omille taidollesi.

Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssin jälkeen tiedät, miksi blogi on 2010-luvulla erinomainen käyttöliittymä, ja miten sitä kannattaa käyttää oman työn, yrityksen, palvelujen ja tuotteiden sekä osaamisen markkinointiin.

Mitä sisältää?


Kurssilla käydään bloggaamisen alkeet aasta ööhön. Jos et vielä bloggaa, tämän kurssin avulla onnistut blogin käynnistämisessä taatusti.

Kurssi antaa eväitä myös pidemmälle bloggaamisessa edenneille.

Kurssin aikana käydään läpi paljon toivottuja aiheita muun muassa siitä, millainen on hyvä blogikirjoitus, juttujen tarinallisuudesta sekä mikä sisältösuunnitelma on ja miten se laaditaan.

Lisäksi puhutaan muun muassa bloggaajia paljon puhuttavasta ajankäytöstä sekä luovuudesta, joka tahtoo loppua kiireen keskellä.

Minustako bloggaaja? Näin tuotan sisältöjä verkkoon -kurssista sanottua:

"Inspiroiva ja energinen kurssi."
"Hyvä, tiivis paketti. Paljon inspiroivaa asiaa."

Koska ja miten?


Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssi julkaistaan elokuussa. Se on kestoltaan kuuden viikon mittainen. Hintaa kurssilla on satasen ja rapiat.

Kurssimateriaali on käytössäsi verkkokurssisi jälkeen. Voit kerrata harjoittelemaasi ja tarttua puhutteleviin osioihin vaikka uudestaan.

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko verkkokurssista? Löydät lisätietoja tulevasta Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -kurssista täältä.

Klikkaa viimeistään nyt itsesi Sisältötoimisto Rouva Sanan uutiskirjeen saajaksi täällä tai blogin oikeassa palkissa olevan  Rouva Sanan uutiskirje - tai Verkkokurssi-bannereiden kautta.

Uutiskirjeen avulla saat ensimmäisten joukossa tiedon suoraan sähköpostiisi verkkokurssin alkamisesta sekä uutiskirjeen tilaaja-alennuksen, josta on sinulle hyötyä verkkokurssia tilatessasi.

Älä jätä tilaisuutta hyödyntämättä.

Hevibloggaajille ja vertaistukea kaipaaville


Tai oletko bloggaamisessasi jo pidemmälle edennyt ja kaipaa pikemminkin henkilökohtaista blogisparrausta, tukea, palautetta ja juuri sinun tarpeisiisi suunnattua vinkkipatteristoa?

Sinua varten on olemassa Sisältötoimisto Rouva Sanan blogianalyysi. Lue blogianalyysistä lisää täältä ja täältä.

Blogianalyysistä kertovasta jutusta löydät lisää tietoa myös siitä, millaisin referenssein Rouva Sana bloggauskursseja järjestää.

Sitä ei olla aiheen osalta ensi kertaa pappia kyydissä. Sinulle bloggauksen saloja avaa sisällöntuottajan ammattilainen, omaksi työkseen kirjoittava siis itsekin.

Tai aprikoitko opiskelevasi ehkä sittenkin mieluummin pienessä porukassa? Mahtavaa. Aidot live-kurssit eivät ole Sisältötoimisto Rouva Sanan osalta jäämässä pois.

Keväinen Minustako bloggaaja? - Näin tuotan sisältöjä verkkoon -kurssi saa livenä jatkoa jälleen ensi syksynä.

Lisäksi pääset live-opiskelemaan bloggaamista Rouva Sanan kouluttamana ainakin Lahteen ja Sipooseen. Mahtava blogisyksy on siis tulossa.

Näistä kaikista kursseista saat lisää syksyllä täällä blogin puolella ja tulevissa uutiskirjeissä.


Liity Sisältötoimisto Rouva Sanan uutiskirjeen tilaajaksi täällä.
Saat tiedon uuden Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssin 
alkamisesta suoraan sähköpostiisi sekä uutiskirjeen tilaaja-alennuksen.

Sähköpostiosoitteesi pysyy hyvässä turvassa. 
Sisältötoimisto Rouva Sana ei luovuta rekisteritietojasi yhdellekään ulkopuoliselle rouvalle tahi herralle.
Sähköpostisi pysyy myös siistinä.  Uutiskirjeitä kilahtaa luukkuusi vain noin 4-6 vuodessa.
Saat vähällä enemmän.


(Sivua on päivitetty 7.7.2017)


0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram