Koska olet todellakin tärkeä itsellesi - I love me -messutärpit

16 lokakuuta 2017

No, säiden puolesta aika tavalla viime aika tavalla tutuksi tullutta lokakuun viikkoa, ystäväinen!

Jos missasit muutama viikko sitten Järvenpäässä järjestetyt Nasta fiilis -hyvinvointimessut, yliviivaa ja varaa vähintään yksi päivä tulevasta viikonvaihteesta vain ja ainoastaan itsellesi.

Syyslomaviikosta huolimatta.

Tai nimenomaan juuri siksi.

Rouva Sana

Helsingin Messukeskuksessa ensi perjantaina avautuvat I love me - Ole tärkeä itsellesi -messut ovat jälleen tänä vuonna täynnä niin mielenkiintoista ohjelmaa, että todellisuudessa kaiken läpikäymiseen ei riitä yksi päivä.

Sanotaan tässä alkuun ihan suoraan.

Rouva Sana oli pitkään sitä mieltä, että I love me -messut eivät ole todellakaan minua varten. Muoti- ja meikkihapatatusta.

Pah. Not for me. 

Kunnes kerran bloggaajaurani alkutaipaleella innostuin rikkomaan raja-aitoja (muiden bloggaajakollegoiden innostamana), ja vaikutuin.

I love me - Ole tärkeä itsellesi -messut ovat muoti- ja kauneusmessut ehdottomasti kyllä, mutta tapahtumassa on edustettuna myös kaikki muu, minkä voi laskea kuuluvaksi naisihmisen kokonaisvaltaiseen - fyysiseen ja henkiseen - hyvinvointiin.

Ja sekös tätä rouvaa viehättää.

I love me -messuilta löydät sulasta sovusta niin meikkipäät ja designluomukset kuin joogaavat ja mindfulnessia harjoittavat rouvatkin.

Rouva Sana

Rouva Sana


Vaikka viikkoni vierähtää tasapainoillen töitä tehden ja jälkikasvun kanssa lomaillen, mikään ei pidä tätä rouvaa tänäkään vuonna pois messuilta.

Vai mitä sanot alla olevista? Ohessa muutama Rouva Sanan poiminta viikonvaihteen messutarjonnasta.

I love me - Ole tärkeä itsellesi -messutärpit:


 • I love jooga - Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua useaan erilaiseen joogalajiin ja mindfulnessharjoitteeseen koko viikonlopun ajan pelkän messulipun hinnalla. Älä missään tapauksessa missaa!
 • Vinkit jokapäiväisiin pinnittömiin kampauksiin - Messuesittelyssä on uusi innovaatio, invisibobble-hiuslenkki. Kampausguru Denise Bredtmann vinkkaa, miten saat loihdittua arkiaamuina työpäivään istuvia kampauksia ilman pinniä (jei!).
 • Korkkarikoulu by Zio - opi kävelemään korkkareilla ihanan Saimi Hoyerin opissa.
 • Fight back - Jos missasit Nasta fiilis -messut ja siellä raivokkaisiin suosionosoituksiin päättyneen Pekka Hyysalon luennon omasta elämäntarinastaan, uskosta unelmiin ja toisesta mahdollisuudesta, sinulla on siihen uusi sauma I love me -messuilla. Tai kuuntele vetävä luento vaikka toistamiseen. Kuuluu messujen ehdottomaan must-ohjelmistoon.
 • Löydä elämän taika, suorittamisesta iloon - Aiheesta kirjankin kirjoittanut Katri Syvärinen oli ylisuorittaja, joka uupui ja paloi loppuun. Miten hän löysi elämänilonsa ja uuden rentouden arkeensa?
 • Kokeile rajojasi, voimisteluseurojen crosstreeni - Koska omasta kokemuksesta tiedän, että hieman vanhempikin kroppa taipuu hevimpäänkin rääkkiin ja mieli kaipaa uutta, käy kurkkaamassa crosstreeniä, jos liikunnalliset haasteet yhtään kiinnostavat. 
 • Katri Niskasen varastomyynti - Rouva Sanan muotiin tutustuttaneen designvaatelainaamon Vaatepuun ansiosta (haa, vanhakin voi päästä siis karvoistaan tai ainakin ennakkokäsityksistään - aiheesta lisää myöhemmin loppuvuoden aikana) ovat tulleet tutuksi Katri Niskasen upeat luomukset. Yksi löytyy jo omastakin vaatekaapista. Jos jossain on mahdollisuus ostaa näitä ihanuuksia edullisempaan hintaan, mahdollisuutta ei kannata sivuuttaa.


Huom! Tarkista messutärppien ajankohdat ennen messuille saapumista. Osa tärpeistä on tarjolla vain osan messuviikonloppua.

Rouva Sana

Rouva Sana


Koosta oma ohjelmasi I love me -messujen verkkosivuilla - tai vielä parempi vinkki, lataa itsellesi puhelimeesi Messukeskuksen sovellus, ja koosta ohjelmasi sinne. 

Lämpimästi suosittelen! Sovelluksesta on hyötyä seuraavillakin messuilla. Vaikka jo viikon kuluttua koittavilla Kirjamessuilla, jossa muuten nähdään myös.


Hyvää menoa I love me -messuille! Koska olet niiden arvoinen.

I love me -messut Helsingin Messukeskuksessa
pe-su 20.-22.10.2017.


Yhteistyössä I love me -messut.
Rouva Sana on yksi messubloggaajista.


Huom! Jutun kuvat on koostettu Rouva Sanan edellisvuosien kuva-arkistoista.
Kaikki kuvissa esiintyvät eivät välttämättä ole paikalla messuilla tänä vuonna.


4 comments

 1. Vastaukset
  1. Todellakin, toivottavasti <3. Ihania messuja! I love me.

   Poista
 2. Jee, sinäkin olet tulossa! :) Itse pyörin siellä kaikkina kolmena päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kolmen päivän pörräyksesi ansiosta on jo melkein ihme, jos ei törmätä. Ihania messuja! Toivottavasti nähdään.

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram