Sisältötoimisto Rouva Sanan uudet verkkosivut

02 lokakuuta 2017

Nyt ne ovat sitten vihdoin totta: Sisältötoimisto Rouva Sanan uudet verkkosivut. Voit käydä kurkkaamassa uusia sivuja täältä.

Rouva SanaMitä mieltä olet uusista verkkosivuista?

Rouva Sana ainakin hymyilee - ja leveästi.

Ei tässä alun perin näin pitänyt käydä. Vanhojen verkkosivujen piti siirtyä kesän aikana uudelle alustalle ja saada uusi, raikkaampi ilme. Siis vain, ja siinä kaikki.

Projektissa kävi kuitenkin niin kuin useimmille projekteille ruukaa ajan saatossa käydä. Se paisui kuin pullataikina, kun erään rouvan verkkosivunälkä kasvoi syödessä.

Varsinainen nälkätilan aiheuttaja on tosin sinussa. Ja sinussa, ja sinussa siellä.

Muutoksen merkkejä oli ollut ilmassa jo koko alkuvuoden ajan. Kesällä havahduin siihen, kuinka entiset verkkosivut entisessä formaatissaan eivät riitä pelkän ulkoasu-uudistuksen keinoin palvelemaan kasvaneiden ja muuttuneiden lukijoiden tarpeita.

Tuli tarve uudistua enemmän kuin ulkoasun verran.

Siksi kesken projektin sisältötoimisto siirtyi kokonaan omille verkkosivuilleen ja näiltä, aika tavalla ulkoisesti entisen kaltaisilta sivuilta löydät jatkossa keskiuusmaalaista elämää ja kohtalaisen kulttuuri-, matkailu- ja luontopainotteista arkea kuvaavan blogin - etkä sitten muuta.

Jatkossa on siis kaksi osoitetta: www.rouvasana.com ja www.rouvasana.fi. Ensimmäisestä löydät Rouva Sanan blogin ja jälkimmäisestä Sisältötoimisto Rouva Sanan ja ammattiasioita käsittelevän blogin.

Saattaa olla alussa ehkä piirun verran sekavaa, mutta niin tai näin: menitpä mille sivuille tahansa, löydät aina tiesi myös toisille sivuille.

Mikä sitten muuttuu aikaisempaan verrattuna?

Kaksi asiaa.

Paitsi se, että jatkossa Rouva Sanan työhön ja yritykseen ja toisaalta vapaa-aikaan liittyvät asiat ovat omilla verkkosivuillaan. Mutta myös se, että kahden verkkosivuston myötä työmäärän lisääntyessä tämä blogi päivittyy tämän kuun alusta alkaen aikaisempaa harvemmin.

Jatkossa päivitystahti on noin kerran viikossa. Sanon noin, sillä kun tulee tulenpalavaa asiaa, mikään voima tai mahti ei pidättele minua kertomasta siitä useammin kuin kerran viikossa.

Mutta mikään muu ei sitten muutukaan. Blogin linja keskiuusmaalaisena kulttuuri- ja hengähdyspainotteisena lepopaikkana säilyy ja myös ammatillisista aiheista bloggaaminen jatkuu entiseen tapaan - jatkossa siis vain sisältötoimiston verkkosivujen puolella.

Lisäksi molemmat verkkosivustot jakavat kaikki Rouva Sanan tutut some-kanavat eli kun olet klikannut itsesi Rouva Sanan Facebookin, Instan, Twitterin ja LinkedInin seuraajaksi, pysyt mukana kaikista kuulumisista.

Ihanaa, että olet siinä. Pysythän mukana jatkossakin! Energistä lokakuun väriloiston jatkoa!2 kommenttia

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram