Mitä olet aina halunnut tietää bloggaamisesta? Blogilauantai jakaa parhaimmat vinkit

01 lokakuuta 2018

Bloggaajasta, joka ansaitsee oman bloginsa kautta - siis sellaisen kuin vaikkapa juuri tämä on - vähintään saman verran kuin tavallinen palkansaaja keskimäärin, pähkäily blogin merkityksestä tänä päivänä lähinnä haukotuttaa.

Että omapa on asia, jos ei ymmärrä.

Bloggaaminen on työtä siinä, missä mikä tahansa muu markkinointi- ja viestintätyö.

Blogilauantai, Keski-Uudenmaan blogit, Kublo, Hyvinkään kirjasto, Rouva Sana, blogi, bloggaaminen

Silti bloggaamiseen liittyy edelleen turkasen suuri määrä erilaisia epäluuloja, hämmästelyjä, joskus jopa pahansuopaisuuttakin.

Aivan kuin blogi ja siihen sisältöjä tuottavan työ olisi jotenkin muusta työstä oudompaa ja siksi vähemmän hyväksyttävämpää.

Mutta maailma muuttuu, ja meidän on muututtava sen mukana.

Blogista on tullut salonkikelpoinen markkinointikeino, ja usko tai et, se soveltuu muillekin kuin itseään julkisuuteen tyrkyttävien käyttöön.

Keski-Uudenmaan blogit - KUBLO järjestää yhteistyössä Hyvinkään kaupunginkirjaston kanssa ensi lauantaina 6.10. Blogilauantai-tapahtuman.

Blogilauantain tarkoituksena on tehdä bloggaamista ja itse blogia tutummaksi, kertoa mitä bloggaaminen on paitsi harrastuksena myös työnä sekä hälventää bloggaamiseen liittyviä harhaluuloja.

Blogi on erinomainen luova harrastus, joka antaa paljon, mutta blogi on samalla myös oivallinen markkinointikanava. Blogi sopii käytännössä kaikille, joilla on kiinnostusta sanallista ja kuvallista viestintää kohtaan.

Suomessa on jo lukemattomia esimerkkejä siitä, kuinka harrastuksesta käynnistynyt blogi on tuonut mukanaan työn. Ammattibloggaajien ja blogin ansiosta sisältöjä työkseen tuottavien määrä on edelleen kasvava.

Mutta blogi on paljon muuta. Blogi sopii yrittäjille oman ammattiosaamisen, tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Blogi sopii asiantuntijoille, jotka haluavat profiloitua oman alansa edelläkävijöiksi.

Blogi sopii jopa uudesta työstä ja/tai elämisen suunnasta etsiville.

Käsi ylös, oletko sinä niiden tuhansien työnhakijoiden joukossa, jotka ovat sinnikkäistä hakukierroksista ja rautaisesta ammattitaidosta huolimatta saaneet kerta toisensa jälkeen "Kiitos, mutta ei kiitos" -vastauksen?

Niinpä.

Oletko koskaan miettinyt, miten hyvin verkosta löytyvä tieto antaa kuvaa omaa ammattiosaamisestasi ja asiantuntijuudestasi?

Tällä sosiaalisen median aikakaudella meistä kukaan ei ole olemassa enää ilman verkkoa ja somea ja ennen kaikkea niistä löytyvää digitaalista jalanjälkeä.

Mitä pitempi oma jalanjälkesi on ja mitä vahvemmin se piirtää tavoitteitasi kohti kulkevaa kuviota, sitä varmemmalla pohjalla olet, kun haluat tehdä uuden suunnanmuutoksen.

Pelkkä kaverien kanssa käytävä Facebook-keskustelu ei digitaalista jalanjälkeäsi juuri vahvista.

Blogi on eräs parhaimmista keinoista jättää itsestäsi sellaisia merkkejä, jotka hyödyttävät sinua nyt ja tulevaisuudessa.

Blogilauantai-tapahtumassa oman bloggaajatarinansa sinulle kertovat:


Mukana taustalla olen myös muuan Rouva Sana Keski-Uudenmaan blogit - KUBLOn perustajan ja vetäjän ominaisuudessa.

Tule mukaan kaikille avoimeen ja ilmaiseen tilaisuuteen ottamaan selvä, mikä voisi olla juuri sinun tiesi blogin hyödyntämiseksi.

Blogilauantai Hyvinkään kaupunginkirjastossa (Torikatu 5, Hyvinkää)
la 6.10. klo 12-14.
Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.
Lue lisää Facebook-tapahtumasta ja tule mukaan!Juttu on julkaistu poikkeuksellisesti myös Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivujen puolella.2 kommenttia

 1. Olipa kiva postaus bloggaamisesta.
  Ihanaa lokakuuta sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi ja bloggaaminen ansaitsevat buustaamisen. Ihanaa lokakuuta sinullekin Outi <3!

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram