Houkuttelisi laittaa tämä kaikki Valiokuukauden piikkiin.

Sanoa, että etäännys herkuista ja kaikesta syntisen hyvästä on saanut elimistöni ja pääkopan energiavirrat uudelle tasolle. 

Että olen aikaansaavampi kuin aikoihin. Kuuluttaa maailmalle, että "Katsokaapa, kuinka #valiokuukausi toimii. Tee sama perässä".

Mutta ehei. 

Totuus on, että olen vain käynyt järjestelmällisesti läpi to do - ja uudenvuodenlupausten listojani, ja tullut niissä kohtaan "Blogin uudistus"

Ja hei kyllä, puhun nyt nimenomaan uudenvuodenlupausten vuoden 2019 listasta - en vuoden 2017, tai mistään muustakaan. 

Joskus palikat vain loksahtelevat kohdalleen sellaista vauhtia, että uudesta vuodesta ehtii kulua  hädin tuskin kaksi viikkoa ja rapiat, kun ensimmäinen lupaus on jo toteutunut. (Myönnetään, tämä voi olla jo kyllä SM-tason luokkaa. En ollut ihan varautunut itsekään tällaiseen vauhtiin.)

Mutta tässä se nyt on. Yksi toteutunut ajatus pienten toteutumista odottavien lupausten sarjasta. 

Blogin uusi ulkoasu.

Paluu juurille


Mitä sanot? Mitä mieltä olet uudistuneesta Rouva Sanasta? Millaisia mielikuvia ja ajatuksia ulkoasu sinussa herättää?

Blogin on tärkeä uudistua aika ajoin. Työurallani toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä totuin siihen, että kun mittava lehtiuudistus oli saatu tehtyä, seuraavan ilmestymistä pöydälle sai jo odottaa. 

Vain muutos oli pysyvää. 

Sitä se on myös verkkomaailmassa.

Tämä Rouva Sanan rennompi blogin puoli uudistui edellisen kerran kesällä 2016. Siis aika tarkalleen kaksi ja puoli vuotta sitten. 

Ehkä hieman liiankin kauan sitten.

Ulkoasu-uudistuksen myötä Rouva Sana palaa takaisin juurilleen eli siihen, mistä kaikki aikanaan lähes viisi vuotta sitten lähti. 

Siihen, miksi tämä blogi näki aikanaan päivänvalon: rakkaudesta sanoihin, tarinoihin ja kirjoittamiseen. 

Väheksymättä lainkaan visuaalisuuden merkitystä blogissa - päinvastoin, uusi ulkoasu antaa nyt enemmän tilaa omasta mielestäni täällä tärkeimmälle: sanoille ja lauseille.

Toivottavasti viihdyt seurassa! 

Ulkoasu-uudistus on vielä juttujen osalta hieman kesken. Moni sivu on edelleen ulkoasullisesti vinksallaan ja vaatii fiksaamista. Toivottavasti et anna sen häiritä. 

Kaikki tutut jutut löytyvät täältä kuitenkin edelleen - ihan samaan tapaan kuin eilen.

Seuraava odottaa jo 


Seuraavien viikkojen aikana on luvassa lisää tarinaa paitsi Valiokuukauden edistymisestä myös hiukan vielä viime vuodesta sekä siitä, miksi vannon uudenvuodenlupausten nimiin ja mistä niihin pyrkiminen minusta kertoo.

Ja sitä ennen täysin tavoistani poiketen julkaisen seuraavan blogikirjoituksen jo huomenna. 

Kyllä! Jo huomenna.

Uskallanko sanoa tätä enää ääneen... Sekin nimittäin liittyy vuoden 2019 uudenvuodenlupauksiin.. ja no, niihin, jotka näemmä todellakin toteutuvat.

Huomenna toteutuneita toiveita on siis jo kaksi.

Tulethan huomenna takaisin. Kuulet silloin tarkemmin, mitä.

Tuusulanjärvi, Rouva Sana