Bloggaajan työkirja tuo helpotusta omaan bloggaamiseen

02 helmikuuta 2021

Seuraa pieni mainospläjäys - ja samalla selitys sille, miksi täällä blogin puolella on ollut tammikuun ajan kohtalaisen hiljaista, ja tulee todennäköisesti vielä olemaan tovin aikaa.

Viimeiset kuukaudet - ja eri toten viimeiset viikot - ovat osaltani kuluneet uuden tietokirjan parissa. Bloggaajan työkirja alkaa olla painoa vaille valmis ja se ilmestyy helmi-maaliskuun vaihteessa.

Vihdoin!

Bloggaajan työkirja (Rouva Kustannus, 2021) on nimensä mukaisesti täytettävä työkirja tavoitteellisesta bloggaamisesta kiinnostuneelle. Teoksen tärkein tarkoitus on auttaa lukijaa blogin suunnittelemisessa ja oman blogityön hahmottamisessa.

Bloggaajan työkirjan avulla paitsi luot blogisi perustan, pidät myös arkisen blogijunasi liikenteessä. Tietokirja on suunnattu erityisesti asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta bloggaamisesta ja haluavat hyödyntää blogia omassa markkinoinnissaan.

Bloggaajan työkirja on muistikirja omasta blogistasi


Bloggaajan työkirja sisältää runsaan määrän erilaisia tehtäviä, joiden avulla luot suuntaa ja pohjaa omalle tavoitteelliselle bloggaamiselle, mutta pidät myös blogivirettä yllä.

Bloggaajan työkirjan jokainen osio alkaa lyhyellä aiheeseen liittyvällä johdannolla, jonka jälkeen pääset tekemään monipuolisia tehtäviä ja harjoituksia. 

Osa tehtävistä on omaan käyttötarkoitukseesi muokattavia ja kopioitavia tehtäväpohjia. Voit hyödyntää niitä siis myös pitkin aikaa.

Bloggaajan työkirja on jatkoa suosion saaneelle tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjalle, Bloggaajan käsikirjalle (Rouva Kustannus, 2019). Teokset ja niiden sisällöt täydentävät toinen toisiaan. 

Et kuitenkaan välttämättä tarvitse Bloggaajan käsikirjaa saadaksesi kaiken hyödyn irti Bloggaajan työkirjasta. Tietokirjat toimivat rinnakkain myös itsenäisinä teoksina.


Bloggaajan työkirja on tuhti tietopläjäys


Bloggaajan työkirja sisältää kaiken tämän tehtävineen: 
 1. suunnittelet tavoitteellisen blogin ja polkaiset sen käyntiin
 2. ideoit omiin tavoitteisiisi perustuvia blogikirjoitusten aiheita
 3. opit aikatauluttamaan oman bloggaamisesi ja siihen liittyvät muut työtehtävät kuten blogisi markkinoinnin
 4. teet tavoitteellisen bloggaajan tärkeimmän työkalun sisältösuunnitelman ja ylläpidät sitä
 5. ymmärrät bloggaamiseen liittyvät työvaiheet ja sen, miksi niistä ei voi laistaa sekä tunnistat omaan bloggaamiseen liittyvät haasteesi ja mitä niille voi tehdä
 6. opit, mitä tunnusmerkkejä onnistuneesta blogikirjoituksesta voi löytää ja opit siirtämään niitä omaan bloggaamiseesi
 7. saat vinkkejä helpottamaan omaa bloggaajan ajankäyttöäsi
 8. opit tunnistamaan omat bloggaamiseen liittyvät luovat kuoppasi ja saat vinkkejä bloggausilon löytämiseen sekä
 9. tiedät, miksi palaute on tavoitteellisen bloggaamisen tärkeintä vitamiinia ja miten sitä voi saada.

Bloggaajan työkirja on ilmestynyt maaliskuun alussa painettuna ja e-kirjana. Osta omasi lähimmästä kirjakaupasta tai verkkokirjakaupasta tai tilaa se Rouva Kustannuksen verkkokaupasta


2 comments

 1. Vastaukset
  1. Ai-wan mahtavaa! Huippua Tarja, iloista kuulla! Pysy kuulolla erityisesti some-kanavilla. Siellä tärähtää näillä näppäimillä.

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram