Tämä on sinulle: iso kiitos!

08 elokuuta 2015

Rouva Sana tuli tänne blogin puolelle viikonlopun kunniaksi pikaiseen sanomaan vain, että:

KIITOS!!! Iso, iso kiitos! Olen nimittäin ällikällä lyöty.
Sanaton. 
Nöyrä. 
Suunnattoman onnellinen kesälomalta palava kirjoittamisen ammattilainen,
bloggaaja.


Kun jäin kesälomalle, päätin, että se on osaltani paitsi someton (tai ainakin osapuilleen someton Instagramia lukuun ottamatta - miten sen kanssa sitten kävi, siitä lisää lähiaikoina enemmän), mutta myös blogiton. 

Kun työ ja harrastukset, koko oma arkinen elämä, on kirjoittamista, valokuvaamista ja somettamista, kaikelle itselleen tärkeään on otettava hetki etäisyyttä, jotta se myös jatkossa säilyy tärkeänä. Ymmärrät varmasti, mitä tarkoitan.

Monen kollegan mielestä olin hullu. Pilasin heidän mukaansa kaiken sen, jonka olin vajaan kahden vuoden aikana rakentanut. Somesta ja blogista kun ei tänä päivänä vain olla pois. Usko tai älä, parikin päivää on jo paljon.

No, rehellisyyden nimissä, oli heitäkin, jotka kannustivat ja ymmärsivät. Luottivatkin (kiitos siitä!).

Voit siis arvata, kuinka pelonsekaisin tuntein jäin lopulta kesälomalle, mutta pysyin päätöksessäni.

Ja kun lomani ollessa lopuillaan avasin ensimmäisen kerran tietokoneeni, olin tipahtaa tuoliltani. Blogissa ei ole ollut heinäkuussa, eikä elokuun alkupäivinäkään, päivää, jolloin Rouva Sanan tekstejä ei olisi luettu. 

Aktiivisimpina päivinä blogissa oli vierailtu kuin kiivaimpina päivityspäivinä ikään.

Olen sanaton ja nöyrä. 

Sinä teit sen. Näytit epäilijöille pitkää nenää. Jaksoit odottaa.

Ja toimit niin kuin minkä tahansa median tai julkaisukanavan kanssa kuuluukin toimia: poimit siitä itsellesi parhaat palat silloin, kun sille on eniten aikaa - lomalla.

Iso kiitos! Tästä jatketaan.

14 kommenttia

 1. Hyvää kannattaa aina odottaa. Kiva kun tulit jo takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi, iso kiitos! Palautteesi on syy palata takaisin <3.

   Poista
 2. Todellakin näin! Blogimaailmasta ja somesta saa ja pitää voida viettää lomaa. Tekee hyvää mielelle, luovuudelle ja omalle jaksamiselle - ihanaa elokuuta & töihin paluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Heli palautteesi. Noin minäkin ajattelen. Ja juuri nyt tuntuu maailman parhaimmalle asialle, että olen täällä taas - on meinaan aikas paljon uutta virtaa ;)... Ihanaa elokuuta sinullekin Heli <3!

   Poista
 3. Rohkea teko ja oikea:) Niin pitää tehdä miltä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassua, että blogilomaa pidetään rohkeana tekona, mutta kuten sanoit, niin se tuntuu olevan. Upeaa kuitenkin olla täällä taas. Kiva, kun sinäkin olet Mysterious M <3!

   Poista
 4. Astanga jooga guruni sanoo minulle aina: The moment you will let it go, it will happen - Lino Miele - viisaita sanoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on viisas guru. Kiitos, että jaoit ajatuksen kanssani <3 <3!

   Poista
 5. Mun mielestäni on aika pelottava (ja ahdistavakin) ajatus, että aina pitäisi olla läsnä ja tavoitettavissa, luomassa jotain uutta. Ja siihen itsekin syyllistyn, tunnen huonoa omaatuntoa, jos eivät sormeni lähes päivittäin jotain tyhjälle ruudulle naputa. Luovuus on tavallaan ehtymätön säkki, mutta se ei kuitenkaan ole pohjaton. Jotenkin se täytyy välillä täyttää. Kuinka sen ehtisi täyttää, jos koko ajan vain sitä tyhjentää?

  Kiva kuitenkin, että olet taas takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiman viisaita sanoja PauMau! Minulle tauko tarkoittaa juuri tuota tankkaamista: rehellistä aikaa itselle, miettimistä mitä minulle itselleni kuuluu. Kun ottaa hiukan etäisyyttä, näkee paremmin lähelle.

   On ihana olla täällä taas. Ihanaa, että sinäkin olet <3!

   Poista
 6. Välistä on ihan hyvä olla someton. Itse en kauhean hyvin pysty, mutta osittian kyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä on tehdä niin kuin itsestään tuntuu parhaimmalle; mitä pää ja sydän kertovat. Jos some ja sen vaatima aika ei missään kohtaa rassaa, miksipä sieltä täytyisi olla pois. Ja joskus pelkkä yksi välipäivä tekee terää, enempää eivät kaikki tarvitse.

   Poista
 7. Mahtavaa:) Minä löysin tämän blogisi vasta vähän aikaa sitten 40plus-kautta mutta jään lukemaan...Minä olen niin koukussa Instagramiin etten varmaan pystyisi kokonaan olemaan somelakossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Jael, että olet nyt siellä <3. Olen todella iloinen! 40+blogien kautta löytää PALJON mielenkiintoista luettavaa... Onhan siellä eräs Appelsiineja ja hunajaakin ;).

   Ymmärrän sinua enemmän kuin hyvin. Minäkin rajasin jo etukäteen tämän blogittoman ja somettoman kesälomani ulkopuolelle Instagramin kokonaan ihan vain siitä syystä, että pidän Instasta ja sen visuaalisuudesta ihan liikaa. Se on ehdoton suosikkisomekanavistani, ja sen päivittäminen ja seuraaminen on yksinomaan mukavaa. Hiukan kuin silmäilisi hyvin toteutettuja naistenlehtiä.

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram