Osallistu 40+blogit-yhteisön arvontaan!

31 elokuuta 2015

Oletko muidenkin blogien säännöllinen lukija kuin Rouva Sanan? Mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa löydät 40+blogit-portaalista. Oletko käynyt kurkkaamassa?

40+blogit-portaali kokoaa yhteen koko joukon kypsempään ikään ehtineitä bloggaajia, joilla on paitsi sana hallussa myös vahva kokemus... no, elämisestä ylipäänsä.

Ikä on kuitenkin lopulta vain sarja peräkkäin asetettuja numeroita - ei sen tarkempi määre. Siksi portaaliin kuuluvien noin 30 bloggaajan (joista huom! yksi on mies) kirjoituksia lukee säännöllisesti viikottain useita tuhansia eri-ikäisiä lukijoita parikymppisistä alkaen.

Niin kuin Rouva Sanankin.

Älä anna siis ikämääritelmän rajoittaa valintojasi vaan astu sinäkin 40+-bloggaajien lukijoiden kasvavaan joukkoon!

Niin, ja parhaiten pysyt 40+bloggaajien kuulumisista kärryillä tykkäämällä 40+blogien omista Facebook-sivuista. Ne löytyvät täältä.

Kun käyt tykkäämässä sivuista juuri nyt, olen mukana alla olevan kuvan hiustenhoitotuotteiden arvonnassa. Arvonta suoritetaan kaikkien tykkääjien kesken, kun sivuilla on kaikkiaan 600 tykkääjää. Siihen ei menee enää kauan.
Samalla voit jättää palautetta siitä, mitä suosikkiblogeiltasi toivot? Mitä haluaisit lukea ja mistä pidät? Tai mille et missään tapauksessa silmiäsi halua uhrata.

Myös Rouva Sana saa kaiken 40+-blogit-arvontakilpailuun jätetyn palautteen, ja se auttaa minua kehittämään tämän kanavan sisältöä.

Ja hei, olethan myös Rouva Sanan Facebook-seuraaja? Jos et, voit korjata kipin kapin asian täällä. Jos taas tykkäät seurata suosikkiblogejasi Google+:n kautta, se onnistuu suoraan täällä.

Oletko huomannut, että Rouvan Sanaa voi lukea nyt myös Bloglovin´n kautta? Jos taas pidät eniten siitä kanavasta, seuraaminen onnistuu täällä.

Jokaiseen sosiaalisen median kanavaan löydät suorat linkit myös tuosta blogin oikealla puolella sijaitsevasta sivupalkista.

Niihin napsautteleminen ja lukijaksi mukaan liittyminen on simppelimpää kuin... kolme hiirenpainallusta.

Iloista maanantaita!


2 kommenttia

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram