Kun työ nappaa yhä suurimman osan arjesta, blogi jää kirjaimellisesti lapsipuolen asemaan  - ja kun maa hukkuu taivaalta ryöppyneeseen lumeen - huomionosoitukset tuntuvat enemmän kuin lämmittävältä.

Siis painotinhan nyt sanaa l-ä-m-m-i-t-t-ä-v-ä.

Siellä toisella puolen on oikeasti lukijoita. Mahtavaa!

Blogger Recognition Award

Rouva Sana sai marraskuun alussa ihanalta Marjon matkassa -blogin Marjolta bloggajien kesken myönnettävän Blogger Recognition Award -tunnustuksen.

Supersuuri kiitos Marjo! 

Tunnustuksen vastaanottaminen kollegalta ei ole kai koskaan huonosta, mutta tässä marraskuun vauhdissa se tuntui erityisen mieluisalta.

Marjon ojentamalla tunnustuksella on ylväs ja tärkeän oloinen nimi.

Käytännössä tunnustus tarkoittaa, että bloggaaja siirtää saamansa tunnustuksen 10 muulle ihailemalleen, fanittamalleen tai muutoin vain mielestään tunnustuksen arvoiselle bloggaajalle.

Blogger Recognition Awardin vastaanottaminen velvoittaa kahteen asiaan: avaamaan, mistä kaikki oman blogin osalta alun perin alkoi sekä antamaan vähintään muutaman ohjeen bloggaamisesta.

Helsinki

Koska Rouva Sana on valottanut blogin taustoja eri jutuissa useampaankin otteeseen ja tarinaa löytyy edelleen enemmän muun muassa blogin yläbannerin kautta kohdasta Rouva Sana, en kertaa alkuvaiheita pitkästi. 

Muuta kuin vain totean, että blogin käynnistäminen vajaat kolme vuotta sitten oli rouvan kaltaiselle sanatyöläiselle lähes itsestäänselvyys, kun sille ilmaantui luonteva tilaisuus. 

Mihin se sitten lopulta johti, en osannut itsekään kevättalvella vuonna 2014 aavistaa.

Enemmän tarinaa Rouva Sanan blogin taustoista löydät muun muassa täältä, täältä ja hiukan täältäkin

Päivääkään en vaihtaisi pois.

Lammas

Ohjeita bloggaamiseenkin on tullut aikaisemmin jaettua. Luetun ja hyvin kommentoidun vinkkilistauksen Minustako bloggaja? 10 vinkkiä bloggaamiseen löydät edelleen täältä. 

Postaus on viime keväänä tehty, mutta se on yhä relevantti ja Rouvan Sanan teesien mukainen. Käy kurkkaamassa!

Kesä


Ja sitten ne 10 muuta, Rouva Sanan mielestä Blogger Recognition Award - tunnustuksen arvoista blogia ja bloggaajaa. 

Osa teistä bloggaajista on saanut tunnustuksen varmasti jo moneen kertaan - älkäätten välittäkö, onnekasta teille.

Täältä pesee perusteluineen, olkaa hyvä.

Tykki


Tämä blogi on maailman kauneimmat matka- ja tunnelmakuvat omaava reissublogi. Tarinoiden parissa viihtyy, vaikka ei koskaan ikimaailmassa reissuun lähtisikään. 

Blogi toimii siis kuin paras matkakertomus tai kaunokirjallinen teos: antoisana ja myös esteettisenä nojatuolimatkana. Blogien ehdotonta parhautta monellakin tavalla - myös Instagramissa.


Tämä rouvahan ei osaa neuloa muuta kuin perussukkaa, mutta mitäpä se haittaa, kun on näin antoisia blogeja neulomisesta ja erityisesti sukista. 

Saahan sitä haaveilla, eikö? Ehkä tämäkin rouva vielä joskus... Blogissa bonuksena ovat mielenkiintoiset matkakertomukset ja kuvat: villasukat reissaavat siis matkalaukussa. Rouva tykkää!


Blogia pitää yllä keskiuusmaalainen keraamikko, joka valmistaa käyttökeramiikkaa käsityönä alusta loppuun.

Astioissa itsessään olisi jo yllin kyllin katseltavaa, mutta ne blogin kuvat kokonaisuudessaan: huoh sentään! Niihin voisi upota.

Sisustuksesta ja estetiikasta kiinnostuneet - poimikaa tämä blogi seurantaan myös Instagramissa. Vahva suositus.

Blogger Recognition Award

Outi´s Life

Blogin takaa löytyy iki-iki-iki-iki-ihana Outi. Eniten hänen blogissaan ihailen luovuutta ja bloginpitäjän huikaisevan myönteistä ja iloista elämänasennetta. 

Jos elämä murjoo ja arki lyö kasvoille, annos Outin elämää ja kaikki on taas hyvin. Kirjaimellinen hyvänmielen blogi.

Dioriina

Jokainen, joka tuntee ja tietää Rouva Sanan, tietää, että kauneuspuolen asiat eivät ole numero ykkönen rouvan normiarjessa. Juuri siksi Dioriina on must.

Dioriina tietää oikeasti, mistä puhuu. Kauneuden lisäksi hän kirjoittaa tätä nykyä myös muun muassa hyvinvoinnista, ja ottaa upeita kuvia.


Rouva Sana on jäänyt merkillisellä tavalla koukkuun tähän luomua ja luonnonmukaisia arvoja vaalivaan blogiin. 

Rouva Sanan ei tulisi koskaan valmistettua ja kokeiltua itse kasvovoidetta luonnonyrteistä tai muita vastaavia, mutta blogin tarinoita on jännittävä lukea. Tykkään, juuri siksi!


Matkablogien eliittiin kuuluu ehdottomasti myös tämä. Offiisin ulkopuolella liikutaan erityisen paljon luonnossa, ja sehän se juuri tähän rouvaan niin kolahtaa. 

Plussaa on annettava bloggaajan juoksuharrastuksesta, vink, vink..

Blogger Recognition AwardOman kotikylän bloggaajakollega kirjoittaa paljon ruoasta, mutta myös hyvinvoinnista ja arkisesta elämästä. 

On virkistävä lukea Tuusulanjärven ympäristöön sijoittuvia juttuja myös toisesta vinkkelistä. Terkkuja vaan täältä sinne muutaman kilometrin päähän!


Kerran Thaimaassa aikaisemmin käyneenä Rouva Sanan sydän sykkii maalle. Blogin parhautta on, että sen pitäjä asuu Thaimaassa itse.

Tämän autenttisimmaksi eivät mielenkiintoiset tarinat suomalaisten suosikkimatkailumaasta voi enää mennä: ja siis kaikki selvällä suomen kielellä.


Sisustaminen rajoittuu Rouva Sanan osalta tyynyjen siirtämiseen paikasta toiseen ja verhojen vaihtamiseen kerran vuodessa. Noin niinku suunnilleen.

Juuri siksi tässä blogissa kiehtovat kauniit kuvat sekä pohdinnat arkisesta elämästä.

Kiitos, että olette olemassa! 


Kippis

Blogger Recognition Award -tunnustuksen saajan ohjeet:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.