Ai maailma! Tässä sitä nyt ollaan taas: joulussa.

En tiedä sinusta, mutta Rouva Sanan mielestä aika kuluu tätä nykyä aivan liian vauhdilla.


Muistan edelleen elävästi päivän, jolloin kirjoitin edellisen postaukseni joulusta ja blogin joulutauosta. Tuosta ihan vain hetki sitten olleesta päivästä on nyt päivälleen vuosi.

Niin se aika rientää.

Vuodenvaihde on perinteisesti eräänlainen oman elämän välintilinpäätös, ja se on sitä totta vie myös Rouva Sanalle. Vuosi 2016 oli kaikkinensa erilainen, monella tapaa odottamaton, mutta ennen kaikkea ihana ja onnellinen vuosi.

Onnekkaalta ja kiitolliselta tuntuu se, että myös vuosi 2017 enteilee hyvää. Jos tähtien asennot ovat uudenvuodenrakettien loisteessa oikeassa asennossa, tuleva vuosi tietää aika tavalla jännittävää ja mielenkiintoista uutta.

Näistä asioista ja kuulumisista enemmän sanasia ensi vuoden puolella.

Nyt lausun sinulle kiitoksen.

Kiitos yhteisistä hetkistä täällä blogin puolella, kiitos kommenteistasi ja ajatuksistasi, joita olet lähettänyt konkreettisesti blogin kommenttiosioissa tai virtuaalisesti blogistanian ulkopuolella.

Kiitos kaikista yhteydenotoista sekä mielenkiintoisista ja iloisista yhteistyöprojekteista Sisältötoimisto Rouva Sanan kanssa. Koska kukaan muu kuin toinen yksinyrittäjä voi ymmärtää, miten sydäntä pakahduttavalta ne kaikki ovat tuntuneet, sanon nyt vain:

Kiitos siitä, että olet kulkenut Rouva Sanan mukana. Kiitos kaikista ihanista kohtaamisista vuoden 2016 aikana.

Kiitos, että olet olemassa.

Ensi vuonna jatketaan taas - entistäkin energisemmin.

Rouva Sana vetäytyy tämän postauksen myötä joulutauolle niin täältä blogista kuin somekanaviltakin. Sisältötoimisto Rouva Sana palvelee sinua sovitusti ja sopimuksen mukaan koko joulutauon ajan.

Rouva Sanan kanavat siis vaikenevat reilun kahden viikon ajaksi Instagramia lukuun ottamatta, ja palaavat takaisin taajuudelle loppiaisen jälkeen maanantaina 9. tammikuuta.


Levollista joulunaikaa ja inspiroivaa vuodenvaihdetta 2017!