Taas tultiin jouluun

23 joulukuuta 2016

Ai maailma! Tässä sitä nyt ollaan taas: joulussa.

En tiedä sinusta, mutta Rouva Sanan mielestä aika kuluu tätä nykyä aivan liian vauhdilla.


Muistan edelleen elävästi päivän, jolloin kirjoitin edellisen postaukseni joulusta ja blogin joulutauosta. Tuosta ihan vain hetki sitten olleesta päivästä on nyt päivälleen vuosi.

Niin se aika rientää.

Vuodenvaihde on perinteisesti eräänlainen oman elämän välintilinpäätös, ja se on sitä totta vie myös Rouva Sanalle. Vuosi 2016 oli kaikkinensa erilainen, monella tapaa odottamaton, mutta ennen kaikkea ihana ja onnellinen vuosi.

Onnekkaalta ja kiitolliselta tuntuu se, että myös vuosi 2017 enteilee hyvää. Jos tähtien asennot ovat uudenvuodenrakettien loisteessa oikeassa asennossa, tuleva vuosi tietää aika tavalla jännittävää ja mielenkiintoista uutta.

Näistä asioista ja kuulumisista enemmän sanasia ensi vuoden puolella.

Nyt lausun sinulle kiitoksen.

Kiitos yhteisistä hetkistä täällä blogin puolella, kiitos kommenteistasi ja ajatuksistasi, joita olet lähettänyt konkreettisesti blogin kommenttiosioissa tai virtuaalisesti blogistanian ulkopuolella.

Kiitos kaikista yhteydenotoista sekä mielenkiintoisista ja iloisista yhteistyöprojekteista Sisältötoimisto Rouva Sanan kanssa. Koska kukaan muu kuin toinen yksinyrittäjä voi ymmärtää, miten sydäntä pakahduttavalta ne kaikki ovat tuntuneet, sanon nyt vain:

Kiitos siitä, että olet kulkenut Rouva Sanan mukana. Kiitos kaikista ihanista kohtaamisista vuoden 2016 aikana.

Kiitos, että olet olemassa.

Ensi vuonna jatketaan taas - entistäkin energisemmin.

Rouva Sana vetäytyy tämän postauksen myötä joulutauolle niin täältä blogista kuin somekanaviltakin. Sisältötoimisto Rouva Sana palvelee sinua sovitusti ja sopimuksen mukaan koko joulutauon ajan.

Rouva Sanan kanavat siis vaikenevat reilun kahden viikon ajaksi Instagramia lukuun ottamatta, ja palaavat takaisin taajuudelle loppiaisen jälkeen maanantaina 9. tammikuuta.


Levollista joulunaikaa ja inspiroivaa vuodenvaihdetta 2017!


10 comments

 1. Ihanaa joulunaikaa sinulle rakkahin Rouva Sana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulunlämpöinen halaus ihanainen Outi ja inspiroivaa vuodenvaihdetta <3!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihana Pia! Inspiroivaa vuodenvaihdetta sinulle!

   Poista
 3. Lämmin joulutervehdys minulta! <3 Toivottelen samalla hyvää alkavaa uutta vuotta!
  On ollut mukava kulkea (blogi)matkassasi kulunut vuosi. Jaksan yhä edelleen ihailla rohkeuttasi ja heittäytymistäsi yrittäjyyteen. Tie ei ole ollut taatusti helppo, mutta uskoisin, että se on opettanut ja antanut enemmän kuin moni muu asia. Myötäisiä tuulia tästä eteenpäin.
  Virtuaalihalauksin, Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Satu kauniista sanoistasi <3. Olen niistä enemmän kuin otettu.

   Joskus mietin itsekin, olenko pähkähullu rouva, mutta toisaalta: mitään ei elämässä saa, jos jämähtää paikoilleen ja odottaa, että asiat tipahtelevat valmiina eteen. Elämä vaatii heittäytymistä, elämän elämistä.

   Iso kiitos virtuaalihalauksistasi <3. Tiedät, että olet ajatuksissani. Lämpimiä ajatuksia sinulle sinne ja innostavaa ja inspiroivaa tulevaa vuotta. Olen lähes varma, että sinunkin tuleva vuotesi on vauhdikas ja energinen ;). Halaus!!

   Poista
 4. Ihanaa uutta vuotta Rouva Sana!
  Tulin kurkkaamaan, olisiko täällä ollut jo uuden vuoden ajatuksia. Ei ollut. Olet ansaitulla lomalla, mutta täällä sinua jo ikävöidään <3.
  Toivottaavasti tänä vuonna tiemme kohtaavat muuallakin kuin virtuaalimaailmassa. Oletkohan tulossa matkamessuille... <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Nyt huomasin, että on sinulla ainakin matkamessulogo sivullasi! Jeee!!!! Ehkä me siis nähdään <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihanainen matkalainen, ihanaa kun jätit merkin ja muiston käynnistäsi <3.

   Täällä sitä ollaan, työn touhussa nytkin. Blogi ja somekanavat ovat vain tovin joulutauolla. Tauko antaa mahdollisuuden miettiä ja ajatella sekä tilaisuuden hieman toisenlaisten töiden tekemiseen. Ja erityisesti sisältötoimiston puolella töitä on paiskittu koko tauon ajan :). Taustalla siis hääritään, vaikka blogi huilaa.

   Ja telepatiaa, ihanien Patagonia-kuulumistesi aikaan mietin tuletkohan Matka-messuille. Meidän olisi suorastaan pakko ujuttaa käynti samalle päivälle. Nyt en haluaisi enää missata tapaamistamme. Pöhistään aiheesta <3.

   Tulen vastavierailulle blogiisikin heti, kun tältä blogitauon siivittämältä ahkeroinnilta ehdin ;). Ikävä on.

   Valoa ja iloa talvisiin päiviisi <3!

   Poista
 6. Ehdottomasti pöhistään messuaiheesta. Ja nyt ei missata! Olen messuilla ainakin torstain ja perjantaina, ja jos ei väsymys iske, niin myös lauantaina. Ja iltabileisiinkin on tarkoitus torstaina suunnata.
  Tänään onkin ihana valo <3, joka auttaa hieman, sillä aikaeron sekoittamana olen menettänyt yöuneni.
  Aurinkoa sinulle :).

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram