Hyvä sana kiirii kauas - viritä itsesi radiotaajuudelle

07 toukokuuta 2014

Rouva Sana vinkkasi eilen Facebookin puolella Hyvä kasvaa Järvenpäässä -asukasliikkeen käsilaukkukeräyksestä. Juu-u, luit ihan oikein. Viime vuonna asukasliike keräsi kumisaappaita ja tänä vuonna mielenkiinnon kohteina ovat, toden totta, käsilaukut.

Monet järvenpääläiset muistavat kumisaappaat viime kesältä usean kaupunkinurkkauksen komistajana. Sellaisiahan saappaista tulee, kun ne istutetaan täyteen kesäkukkia :).

Tänä vuonna asukasliike aikoo toteuttaa saman tempauksen, mutta nyt (täyttö-)vuorossa ovat käsilaukut.

Hyvä sana on kiirinyt kauas. Huomenna tutun musiikkikanavan sijaan autossa, työpaikalla ja kotikeittiössä kannattaa pyöräyttää itsensä aamulla Radio Suomen Ylen aikaisen taajuudelle.

Eetterissä on luvassa huomenna kello 6.30 alkaen noin tunnin välin Ylen aikaisen uutinen Hyvä kasvaa Järvenpäässä -asukasliikkeen käsilaukku-kukkatempauksesta. Viritä itsesi siis mukaan taajuudelle!

Vaikka kyseessä on vilpitön ja hyväsydäminen tempaus kaunistaa yhteisiä nurkkiamme, Rouva Sanan tietojen mukaan kaikki eivät ole asukasliikkeen ajatuksesta tykänneet. Siksi Rouva Sana muistuttaa synkimpiä epäilijöitä, että:

a) tempauksessa ei tuhlata kenenkään kaupunkilaisen veroeuroja vaan kukat ja muu rekvisiitta saadaan lahjoitusvaroin

b) nyt keräyskohteena olevat käsi- ja matkalaukut ovat vanhoja, pahimmilllaan jo muutoinkin kaatopaikalle päätyviä asusteita eli kyseessä on kierrätystä parhaimmillaan

c) istutuksia ylläpidetään ja hoidetaan kesän ajan vapaaehtoisvoimin (eli tähänkään ei veroeuroja käytetä) ja

d) kesän päätyttyä kaikki voimissaan olevat kukkaistutukset lahjoitetaan kaupunkilaisille eli ne päätyvät syksyllä järvenpääläisten iloksi koteihin ja työpaikoille.

Aurinkoista keskiviikkoa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram