Vielä on kesää jäljellä

04 elokuuta 2014

Helle hellii ja aurinko paistaa.


Ja sama tilanne jatkuu alkaneen viikon ajan - ainakin jos on tämän päivän Ilta-Sanomia uskominen. Vielä on siis kesää jäljellä.

Aurinkoisista säistä pääsevät nauttimaan koululaiset, jotka lomailevat viikon ajan. Mutta kesä ei pääty päivään. Vielä iltaisin työpäivän jälkeenkin ehtii kansoittaa uimarannat ja nurmikentät.

Suomenlahti ehti täyttyä heinäkuussa paksusta sinilevämatosta ja lähellä Sipoossakin on kärsitty ongelmista uimarannalla.

Rouva Sana pohti eilen Vanhankylänniemessä, onko kulunut kesä naismuistiin ensimmäinen, jolloin Tuusulanjärvellä ei ole puhuttu käytännössä lainkaan sinilevästä?!

Nautitaan tilanteesta niin kauan kuin voidaan. Kuten uutislinkissäkin todetaan, ensi viikosta lähtien kunnon helteet ovat käytännössä oikeastaan mahdottomia. 

Meille koittaa pakostakin vähitellen syys.


Nämä tunnelmmat ovat pian muisto vain.
Kuva on Vanhankylänniemen uimarannalta Järvenpäästä,
jossa oli eilen sunnuntaina loistavat uintikelit.


PS. Pitkästä aikaa Vanhankylänniemen uimarannalla vierailleena täytyy antaa suuri plussa sinne pystytetylle suihkulle. Rannallahan oltiin jo lähes kuin etelässä ikään. Suihku oli uimareiden ahkerassa käytössä. Palveluja täydentää myös Keski-Uudenmaan yleisurheilijoiden ylläpitämä kioski.

Samanlaiset fasiliteetit kuntalaisten käyttöön Tervanokkaan, ehdottaa Rouva Sana.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram