Rouva Sana löytyy nyt myös Twitteristä - tule sinäkin

12 elokuuta 2014

Oletko Twitterissä? Rouva Sana on siellä nyt myös.

Tule mukaan Rouva Sanan seuraajaksi! Liittyminen onnistuu muun muassa tämän tekstin oikealla puolella olevan palkin ja sieltä Facebookin alta löytyvän Twitter-kuvakkeen kautta.

Twitteristä - kuten myös Rouva Sanan Facebook-sivuilta - löytyvät paitsi tiedot jokaisesta blogipäivityksestä, mutta myös kaikenlaista muuta tarinaa keskiseltä Uudeltamaalta, jotka eivät päädy blogiin asti. Liity siis joukkoon!

Jos luoja suo, Rouva Sana löytyy syksyn aikana myös Instagramista. Matka sinne asti vaatii kuitenkin hieman hienosäätöä. Tästä lisää enemmän, kun sen aika on.

Tiesitkö muuten, että voit jakaa Rouva Sanan yksittäisiä blogikirjoituksia suoraan haluamassasi sosiaalisessa mediassa? Jakaminen onnistuu jokaisen päivityksen alta löytyvän harmaan tunnistepalkin kautta.

Palkin alalaidasta löytyvien kuvakkeiden avulla saat jaetuksi haluamasi päivityksen sähköpostiisi, omaan blogiisi tai Twitterin, Facebookin, Pinterestin ja Google+-palvelun kautta.

Käytä mahdollisuuksia hyväksesi!

Vai eivätkö sosiaalisen median palvelut ole täysin vielä hallussasi? Ei hätää. Rouva Sana suosittelee sinulle Järvenpään Opiston sosiaalisen median koulutustilaisuuksia (jotka jäivät harmillisesti uupumaan ainakin osasta kotiin jaetuista opiston esitteistä...).

Yhden illan mittaiset kurssit Twitteristä, Instagamista/Pinterestistä ja Linkendinistä järjestetään Järvenpäässä tulevan syksyn aikana. Kouluttajana toimii järvenpääläinen yhteisömanageri Marja Nousiainen.

Lisätiedot kursseista löytyvät täältä.

1 kommenttia

  1. Kiitos Minna suositteluista. Nyt vasta huomasin tämän. Sulla onkin vielä oppimista esimerkiksi tägäämisestä. Kun jaat tämän kirjoituksen esimerkiksi Facebookissa, kannattaa tägätä eli merkitä se ihminen, jonka mainitset, jotta hän itsekin sen tietää. Tägääminen tapahtuu merkitsemällä @-merkki kaverin nimen yhteydessä. Huom! Sinun pitää yleensä olla kaveri, jotta FB tunnistaa Yleensä FB- automaattisesti löytää FB-kaverin ja hakee nimen siihen. Tervetuloa kurssille!

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram