Äkkilähtö mukavaan

08 elokuuta 2014

Äkkilähtö.

Sellainen tuli Rouva Sanalle eilen iltamyöhään, kun hänelle suotiin ilo ja kunnia päästä vierailemaan vasta käynnistyneillä Street Fest -festivaaleilla .

Järvenpää on saanut elokuiselle kävelykadulle muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen uuden festivaalin. Vaikka tietoa (kuten mitään muutakaan uudistusta) eivät kaikki kaupunkilaiset ole ottaneet avosylin vastaan, Rouva Sana liputtaa festivaalin puolesta.

Elävämpi kaupunkikuva on aina plussaa. 40 000 asukkaan kaupunkiin kuuluvat äänet ja tapahtumat.

Ja mikäs tapahtumassa oli eilen vieraillessa: illan päätti Pepe Willberg, jonka eilisestä ohjelmistosta osa koostui uuden Pepe & Saimaa -levyn tuotannosta.

Tutustuin Saimaaseen kesän kynnyksellä sattumalta - ja ihastuin. Eilen levyltä poimituista kappaleissa oli hiukan samaa kuin taannoin 90-luvulla Eva Dahlgrenin ja Esa-Pekka Salosen yhteistyössä Tukholman sinfoniaorkesterin kanssa: suurta, mahtipontista, taidokkaasti laulettua, soitettua ja sovitettua.

Huikeaa! Ja Järvenpäässä!

Ja hei, tapahtumahan jatkuu vielä. Jokaiselle jotakin löytyy Street Festeiltä koko loppuviikon ajan. Sunnuntaiaamupäivän starttaa lapsiperheille suunnattu ilmais(!)konsertti.

Eivätkä elokuiset menot pääty vielä tähän. Tänään perjantaina Tuusulassa Rantatien illaksi sulkee vuosittainen Taiteiden yö -tapahtuma. Tutustu sen laajaan ohjemaan linkin takaa.

Rouva Sana suosittelee Taiteiden yössä sinulle seuraavia:

Memories - Marin putiikissa Rantatien Järvenpään puoleisessa päässä esiintyvät perinteiseen tapaan kylän omat Tuomalan Pojat klo 18.30 sekä klo 20.30. Samalla neulekahvila Lentävä Lapanen pitää pihalla kahvilaa ja vinkkaa ohjeita muun muassa neulegraffien tekoon.

Tunnelmallisessa Villa Rosassa Kirkkotiellä on esillä kuvataiteilija Suvi Kivelän maalauksia. Taiteilija on läsnä tapahtumassa.

Pepe Willbergin Pepe & Saimaa-levyltä poimitun Tällä kadulla -kappaleen myötä - aurinkoista viikonloppua!0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram