Kun kirjoittaminen, valokuvaaminen ja somettaminen on paitsi oma elannon lähde myös elämäntapa, pidempi tauko lienee enemmän kuin perusteltu.

Rouva Sana vetäytyy tämän blogipostauksen myötä kesälomalle ja huilii elokuun ensimmäiselle viikolle asti. Loman aikana tauolla ovat paitsi tämä blogin puoli myös somekanavat Instagramia lukuun ottamatta. 

Sillä ei tämä rouva nyt ihan niin totaalilomalle sentään...

Onko sinulla jo Instagram-tili? Liity Rouva Sanan seuraajaksi ja ollaan kuulolla seuraavien viikkojen aikana siellä.

 Löydät Rouva Sanan tämän blogisivun yläpalkista kohdasta Rouva Sana Instagramissa tai nimellä @rouva_sana.

Jos olet Rouva Sanan seuraaja Facebookissa, olet parhaiten kuulolla tarkasti siitä, koska palaan arkisiin kuvioihin ja tänne blogin puolelle takaisin. 

Pysythän mukana taajuudella myös lomani jälkeen. Elokuussa on luvassa monta mielenkiintoista tarinaa muun muassa Kalajoelta, Savonlinnasta ja Berliinistä, joka on muuten oiva matkailukohde myös kesäsesongin ulkopuolella.

Ja ehkä siinä välissä nähdään myös Järvenpäässä elokuun alussa Streetfest-tapahtumassa? Myös siitä lisää blogin puolella elokuussa. EDIT. Aikataulujen päällekäisyyksien vuoksi päivitys tapahtumasta jää tämän rouvan osalta tänä vuonna väliin.

Ja muutakin jännää on luvassa jahka elokuu kääntyy syksyn puolelle, mutta niistä lisää, kun niiden aika on.

Ihanaa kesää sinulle, sillä ainaisesta vesisateesta huolimatta nyt on kesä ja loma**loma**loma**loma**loma**loma**loma**loma.

Palataan jälleen elokuun alussa!