Loma, loma, loma... Ja lomatauko blogista

10 heinäkuuta 2015Kun kirjoittaminen, valokuvaaminen ja somettaminen on paitsi oma elannon lähde myös elämäntapa, pidempi tauko lienee enemmän kuin perusteltu.

Rouva Sana vetäytyy tämän blogipostauksen myötä kesälomalle ja huilii elokuun ensimmäiselle viikolle asti. Loman aikana tauolla ovat paitsi tämä blogin puoli myös somekanavat Instagramia lukuun ottamatta. 

Sillä ei tämä rouva nyt ihan niin totaalilomalle sentään...

Onko sinulla jo Instagram-tili? Liity Rouva Sanan seuraajaksi ja ollaan kuulolla seuraavien viikkojen aikana siellä.

 Löydät Rouva Sanan tämän blogisivun yläpalkista kohdasta Rouva Sana Instagramissa tai nimellä @rouva_sana.

Jos olet Rouva Sanan seuraaja Facebookissa, olet parhaiten kuulolla tarkasti siitä, koska palaan arkisiin kuvioihin ja tänne blogin puolelle takaisin. 

Pysythän mukana taajuudella myös lomani jälkeen. Elokuussa on luvassa monta mielenkiintoista tarinaa muun muassa Kalajoelta, Savonlinnasta ja Berliinistä, joka on muuten oiva matkailukohde myös kesäsesongin ulkopuolella.

Ja ehkä siinä välissä nähdään myös Järvenpäässä elokuun alussa Streetfest-tapahtumassa? Myös siitä lisää blogin puolella elokuussa. EDIT. Aikataulujen päällekäisyyksien vuoksi päivitys tapahtumasta jää tämän rouvan osalta tänä vuonna väliin.

Ja muutakin jännää on luvassa jahka elokuu kääntyy syksyn puolelle, mutta niistä lisää, kun niiden aika on.

Ihanaa kesää sinulle, sillä ainaisesta vesisateesta huolimatta nyt on kesä ja loma**loma**loma**loma**loma**loma**loma**loma.

Palataan jälleen elokuun alussa!

8 kommenttia

 1. Ihanaa lomaa Minna :) Toivottavasti sää hellii teitä Kalajoella, mua niiiiiiiiiiin harmittaa meidän Kalajokikeikka: Menomatkalla +30 astetta ja kieppasimme siellä kahvilla, tullessa ainoa majoituspaikka vapaana oli kälynen ja homeinen leirintäaluemökki + siihen yhdistettynä kaatosade. Ei lämmittänyt moottoripyöräilevän mieltä eikä kehoa ;) Näemme Instassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on ollut Kalajoen kanssa ihan älyttömän huono mäihä! Säästä ei meilläkään Kalajoen osalta ole yhtään parempia takuita, mutta uskaltaisin veikata, että majoitus paikkaa nyt sen, minkä säässä mahdollisesti häviämme.

   Kiitos loman toivotuksista <3! Syksystä on tiedossa varsin rivakka, joten nyt täytyy nostaa jalat hetkeksi pöydälle ja oikeasti avata ainakin vähintään se paidan ylänappi, vaikka hellemekkoa ei saisikaan laitettua viikonloppuna ylle.

   Ihanaa, että olet loman ajan hoodeilla Instassa! Siellä nähdään!

   Ihanaa viikonloppua ja heinäkuuta sinulle PauMau <3!

   Poista
 2. Oikein ihanaa lomaa nyt vielä tätäkin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi, iso kiitos <3!! Ihanaa kesää sinullekin! Elokuussa tavataan täällä taas - ja ennen sitä Instassa ;).

   Poista
 3. Aivan mahtavaa ja mielenkiintoista lomaa. Nauti ja lepää ja toivottavasti räpsytkin vielä ojossa. Täällä vieläkin on, mikä on uskomatonta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eloisilla räpsyttimillä yhä mennään kohti loppukesää ;). Iso kiitos Tiia lomatoivotuksista. Ihanaa kesää sinullekin! Elokuussa jälleen :)!!!

   Poista
 4. Ihanaa lomaa! Blogitauko tekee välillä hyvää - ja näyttää siltä, että aika moni meistä ainakin hidastaa tahtia lomien ajaksi.
  Kunhan sieltä lomilta palailet, odottaa blogissani sinua haaste;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit: tauko - ja ainakin hidastaminen - kaikenlaisista somekanavista ja muistakin viestintäväylistä tekee meistä itse kullekin hyvää.

   Iso kiitos Lady of The Mess lomantoivotuksista, ja ihanaa lomaa sinullekin, ihan loppuun asti ;) <3! Elokuussa täällä taas. Kiva palata, kun on jotain mitä odottaa ;)...

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram