Rouva Sana toistamiseen mukana PING Helsingissä

22 maaliskuuta 2016

Rouva Sana muistaa elävästi vuoden takaisen tunteen, kun sähköpostiin kolahti kovin toivottu, iloinen uutinen.

Ei ole yhtään liioiteltua sanoa, että tunne on vähintään yhtä iso ja onnellinen - ellei jopa suurempi - myös nyt: Rouva Sana on valittu viikonloppuna toista kertaa mukaan sisällöntuottajien ja sisältömarkkinoijien valtakunnalliseen tapahtumaan PING Helsinkiin.

Jei!

Mukaan pääsy ei ollut lainkaan itsestään selvyys.

Hakijoiden lukumäärää ei ole Rouva Sanan tätä kirjoittaessa vielä julkistettu (ei ole vielä virallisesti mukaan valittujakaan).

Keskustelut mukaan päässeistä 250 sisällöntuottajista käy kuitenkin jo sosiaalisessa mediassa. Ne osoittavat, että rannalle jäi lukuisia, suuret määrät lukijoita ja seuraajia tavoittavia bloggaajia, vloggaajia ja instaajia, ja jo kerran mukana olleita.

Ja sitten mukana on toistamiseen yksi Rouva Sana. Voi nöyrä kiitos ja kumarrus sentään.

Ping Helsinki
Vuosi sitten PING Helsinki järjestettiin Tallinnassa. Tänä vuonna kokoonnutaan Kirkkonummelle.

Miksi PING Helsinki on sitten niin merkityksellinen?

Tubettajille on Tubecon, teknologiafriikeille Slush. Meille sisällöntuottajille on PING Helsinki.

PING Helsinki on sisällöntuottajille - eli sosiaaliseen mediaan ja verkkoon sisältöä, tekstiä, kuvia ja videoita, tuottaville - ja työnsä kautta sisältömarkkinointia harjoittaville suunnattu ammattilaistapahtuma: Suomen vuoden, ja samalla koko Pohjoismaiden, suurin ja tärkein.

PING Helsinki läväyttää yhden päivän aikana sellaisen tukun sisällöntuottamiseen ja sisältömarkkinointiin liittyvää ammattiasiaa, että vuorokauden tunnit ovat loppua kesken.

Väheksyä ei sovi verkostoitumismahdollisuuksia. Väitän, että Rouva Sana ei olisi juuri tässä tänään ilman vuoden takaista Pingiä.

PING Helsingin tärkein anti kuitenkin on, että se kokoaa yhteen paitsi sisältöä tuottavat, mutta myös sitä hyödyntävät, tarvitsevat ja ostavat ammattilaiset. Sama katon alla ovat siis yhden päivän ajan kaikki osapuolet.

Ja se, jos jokin, on iso asia se. Kuten Rouva Sana on useassa eri asiayhteydessä aikaisemmin kuuluttanut: vain avoin keskustelu kaikkien osapuolten kesken sekä yhteiset päämäärät ja suunta voivat tuottaa tulosta.

Tjaa, etää mitä ihmeen tulosta, miettii nyt ehkä moni?

Sisällöntuottajat käyvät toistuvasti keskustelua oman ammattinsa arvostamisesta ja siitä, mitä työ oikeasti on ja mitä se vaatii, reilun yhteistyön pelisäännöistä, oikeudenmukaisista palkkioista (mm. bloggaajat vs. vloggaajat) ja ylipäätään siitä, milloin ja millä perustein tehdystä työstä kuuluu saada (kunnon) rahallinen korvaus.

Tänä vuonna PING Helsinki on luvannut lanseerata tapahtumassa uuden PING Ethics -koodiston.

Jos jotain, niin sitä, ainakin tämä sisällöntuottajarouva odottaa kuin kuuta nousevaa.

Ping Helsinki

PING Helsinki järjestetään tänä vuonna 
Kirkkonummella Långvikin kylpylähotellissa perjantaina 13.5. 
Tapahtumaan on myynnissä lippuja. Lisätietoja löydät täältä.

Kiinnostuitko aiheesta? 
Rouva Sana bloggaa tapahtumasta lisää toukokuussa. Pysy kuulolla.

18 kommenttia

 1. Samoilla tuntemuksilla ollaan myös täällä ♡
  Olen todella otettu, että pääsin tapahtumaan mukaan. Innolla odotan kaikkea uutta, mitä voin päivän aikana oppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana nähdä siellä(kin) Outi<3! Ollaan kovassa porukassa, ja se lisää arvostusta mukaan pääsyä kohtaan yhä enemmän <3! Huippupäivä tulossa meille.

   Poista
 2. Vieläkin ihmettelen kuinka minunkin blogini mukaan valittiin. Ei löytynyt viestistä virhettä vaikka kuinka yritin sitä etsiä ;) Odotan todella paljon tulevaa tapahtumaa, onneksi siellä olet sinäkin mukana, kokeneempana tapahtumamentorina meitä märkäkorvia opastamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me pienet, mutta piskuiset :)! Ihanaa, että eräs suosikkivalokuvaajani on siis myös mukana <3. Viimeistään toukokuussa nähdään!

   Poista
 3. Mä jään odottamaan sun postausta kun itse en mahtunut mukaan. Onneks olkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä rouva yrittää ja tekee parhaansa toukokuussa, että raportti antaisi edes tärkeimmät kohdat päältä joukosta puuttuville, ehdottomasti <3.

   Kiitos ihana Dioriina <3!

   Poista
 4. Ihan huikeeta päästä mukaan jo toistamiseen. Ensimmäinen oli huikea, toinen varmasti vähintäänkin sitä. Toukokuussa tavataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin olet mukana jälleen <3, ihan mahtava nähdä <3! Long time no see :)!

   Poista
 5. Siellä tavataan! Olen nöyränä ja kiitollisena, ehkä vähän nynnynäkin tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään alkutaival käsikynkkää ja napataan PauMaukin mukaan ;). Siitä se lähtee. Ihan huippupäivä meille tulossa, kuten kollegamme hellan ja viinilasin ääreltä tuolla edeltävässä kommentissa totesi.

   Toukokuussa nähdään viimeistään Ilopilleri <3!

   Poista
 6. Siellä me niin nähdään tänäkin vuonna. Toistamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sinäkin olet mukana Maiju <3. Pingissä nähdään. Taas!

   Poista
 7. Nyt flunssaa pukkaa ja Onnin sairaus huolettaa, joten lyhyesti, nöyrän kiitollisena minäkin ja liityn tuon Tarun nynnyjoukkoon. Upeaa tietää, missä taasen treffataan Rouva Sana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, että olet mukana myös Tiia <3. Pingissä nähdään viimeistään!

   Poista
 8. Kiva kun keski-ikäinen täti täältä periferiastakin kutsuttiin mukaan! Olen kyllä niin iloinen!! Tuuletin mukaan pääsyä töissäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mukaan pääsemistä kannattaakin tuulettaa :). Täällä toinen keski-ikäinen täti-ihminen tuuletti viikonloppuna myös (ja tanssi hetken aikaa ripaskaa..). On etuoikeutettu olo päästä mukaan jo toista kertaa.

   Pingissä nähdään Annu <3!

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram