Laiska hei ja tervehdys joutilaan ja rentouttavan juhannuksen jälkeen!

Fagervik


Rouva Sanan aivonystyrät ovat viimeisen reilun 12 tunnin aikana raksuttaneet ja miettineet, mistä stressittömyys ja joutilaisuuden tunne lopulta syntyy.

Tietämättä ja löytämättä tarkkaa vastausta.

Fagervik

Inkoo


Miksi juhannusaaton kevyt vesisade ei pullistanut pienintäkään verisuonta rouvan päässä tai miksi juhannuspaluumatkan loputtomalta tuntuva autoletka ei saanut sydäntä sykkimään epätahtiin?

Joskus olisi ehkä voinut. Jollakin, aika monella, olisi ehkä saattanut.

Mutta tällä rouvalla ei.

juhannus


Nautin aattopäivän sateen rapinasta ikkunoita vasten, ja sen jälkeen kuin lekalla päähän lyödystä, tajunnan räjäyttävästä luonnon muhkeasta tuoksusta.

Kimalaisten ja muiden siivekkäiden uskomattomasta pörinästä vadelmapusikossa juhannusaattotiltana vielä iltakymmenen jälkeen.

Yöttömästä yöstä, joka oli aattoiltana mystisen usvainen ja utuinen, ja juhannuspäivänä kuulas, kirkas ja huumaavan lämmin pitkälle yöhön asti.

Merielämästä ja lapsuusmuistojen verestelystä. Auringosta, lämmöstä ja yhdessäolosta. Vetelehtimisestä yöpuvussa puoleen päivään saakka, ja paljain varpain ulkona juoksemisesta.

Peipposten korvia huumaavasta laulelosta ja käen kukunnasta. Ne tiesivät: oli juhannus.

Melkein jopa sunnuntain autoletkasta, vaikka se oli merkki erään tarinan päättymisestä ja päätymisestä muistojen joukkoon.

Inkoo

Ihmisen onni koostuu pienistä asioista.

Inkoo

Tänään rouvan ryhti etsii vielä hieman paikkaansa. Loppuviikosta se on jo suorempi.

Ehkä.

Toivottavasti. Katsotaan, kuinka rouvan käy.

Rouva Sana

InkooPS. Lämmin kiitos kaikille viime viikolla oman smoothiereseptinsä jättäneille (tai muutoin postaukseen kommentoineille). Ihania olette!

Rouva Sana sai ansiostanne tukun uusia, loistavia tehojuomavinkkejä, ja niistä vielä lisää ennen kesälomia.

Rouva Sanan Onnetar on hoitanut vastuullisen tehtävänsä, ja kaikista vastanneista superkauniin, innostavan ja inspiroivan Supersmoothiet - mangosta mustikkaan -kirjan (Readme.fi; 2016) itselleen saa Emma Karppinen. 

Onnea Emma! Laitahan yhteystietosi sähköpostitse.