Joskus sitä vain tuntee suunnatonta ylpeyttä omista tekemisistään.

Että vau: kaiken haaveilemisen ja ideoinnin, kaiken taistelemisen ja vääntämisen jälkeen se on nyt vihdoin tuossa.

Livenä silmien edessä.

Että ihan sitä on ihan oikeasti itse saanut aikaan jotain merkityksellistä (no, sellaisia hetkiä saisi arjessa olla tietysti hieman enemmänkin...).Tunnistatko tunteen? Tiedätkö yhtään mistä puhun?

Voilá.

Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokauppa on tänään vihdoin valmis julkistettavaksi.

Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta löytyvät kaikki Rouva Sanan pääpalvelut: kätevästi varattavissa ja ostettavissa olevassa muodossa.

Valtaosa palveluista on suunnattu sisällöntuottamiseen ja sisältömarkkinointiin apua tarvitseville yrityksille.

Verkkokaupasta löydät valmiiksi hinnoitellut tuotteet muun muassa blogikirjoituksen sekä asiakas- tai uutiskirjeen laatimiseen sekä joukon erilaisia some-sparraustuotteita.

Käypä kurkkaamassa. Pääset sinne tästä.

Uutuutena on virtuaaliassarin apukädet. Virtuaaliassistentti on pienelle yritykselle helppo tapa hankkia väliaikaista apua vaikkapa oikolukemiseen ja/tai editointiin tai yrityksen some-päivitysten laatimiseen.

Kirsikkana kakun päällä on Rouva Sanan veloitukseton konsultaatiotunti. Kutsu Rouva Sana aamukahville tai iltapäiväteelle antamaan arvio yrityksesi tai yhteisösi sisältömarkkinoinnista ja sen kehittämistarpeista.

Sitoumuksetta.

Eikä tässä vielä edes kaikki. Verkkokauppa laajenee vielä ennen kesää, jolloin luvassa on ainakin yksi toivottu ja haluttu tuote kaikille sisällöntuottajille.

Pysypä bloggaaja siis kuulolla. Teidänkin toiveitanne on tänä keväänä kuultu.

(Kuva: Pixabay)

Verkkokaupan perustaminen luovalle alalle jakaa mielipiteitä. Tiukimmat vastustajat puhuvat luovan työn tuotteistamisen haasteista ja hinnoittelun vaikeudesta.

Että oman työn hinnoitteleminen on mahdollista vain, kun sen jokainen työvaihe on tiedossa.

Totta toki toinen puoli. Oman työn hinnoittelu tiukasti varjeltujen hinnastojen (ja palkkioiden) maassa kilpailulla alalla ei todellakaan ole helppoa.

Ja osa työstä oikeasti onkin mahdollista hinnoitella vasta tarjouspyynnön ja siihen sisältyvien tietojen ja toiveiden perusteella.

Rouva Sana ajattelee kuitenkin asiakaslähtöisesti. Silloin avainasemaan nousee kaksi asiaa: selkeät hinnat ja ostamisen (ja maksamisen) helppous.

Ajatuskuviota helpottaa, kun heittäytyy hetkeksi itse asiakkaan asemaan. Miten ja missä sinä palvelusi mieluiten ostaisit?

Niinpä.Jotta Sisältötoimisto Rouva Sanan palvelujen ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, verkkokauppaan sisältyy kaksi ylimääräistä bonusta.

Bonus numero 1:

Rouva Sana on henkilökohtaisesti yhteydessä kahden vuorokauden aikana jokaiseen palvelun ostajaan. Yhteydenoton aikana sovitaan ja käydään läpi tarkemmin toivotun työn sisältö.

Bonus numero 2:

Ja jotta asiakas tietää, että sika säkissä on juuri oikeanlainen, kursseja lukuun ottamatta maksettu ja sovittu tuote on mahdollisuus peruttaa vielä kaksi vuorokautta ennen työn aloittamista.

Aika asiakasystävällistä siis, eikö?

Tämän helpompaa ja yksinkertaisempaa oman yrityksen sisältömarkkinoinnin kehittäminen ei voi enää olla.

Tai jos on, vinkkaa siitä ihmeessä! Kuulen siitä mielelläni.

Tervetuloa ostoksille Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokauppaan!

Tiesi kaupoille löydät jatkossa muuten suoraan myös verkkosivujen sivupalkissa sijaitsevan kuvakkeen kautta.

Ei tarvitse enää soittaa. Eikä edes meilata.

Kuullaan!