Nyt se on totta: Rouva Sanan oma verkkokauppa

08 toukokuuta 2017

Joskus sitä vain tuntee suunnatonta ylpeyttä omista tekemisistään.

Että vau: kaiken haaveilemisen ja ideoinnin, kaiken taistelemisen ja vääntämisen jälkeen se on nyt vihdoin tuossa.

Livenä silmien edessä.

Että ihan sitä on ihan oikeasti itse saanut aikaan jotain merkityksellistä (no, sellaisia hetkiä saisi arjessa olla tietysti hieman enemmänkin...).Tunnistatko tunteen? Tiedätkö yhtään mistä puhun?

Voilá.

Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokauppa on tänään vihdoin valmis julkistettavaksi.

Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta löytyvät kaikki Rouva Sanan pääpalvelut: kätevästi varattavissa ja ostettavissa olevassa muodossa.

Valtaosa palveluista on suunnattu sisällöntuottamiseen ja sisältömarkkinointiin apua tarvitseville yrityksille.

Verkkokaupasta löydät valmiiksi hinnoitellut tuotteet muun muassa blogikirjoituksen sekä asiakas- tai uutiskirjeen laatimiseen sekä joukon erilaisia some-sparraustuotteita.

Käypä kurkkaamassa. Pääset sinne tästä.

Uutuutena on virtuaaliassarin apukädet. Virtuaaliassistentti on pienelle yritykselle helppo tapa hankkia väliaikaista apua vaikkapa oikolukemiseen ja/tai editointiin tai yrityksen some-päivitysten laatimiseen.

Kirsikkana kakun päällä on Rouva Sanan veloitukseton konsultaatiotunti. Kutsu Rouva Sana aamukahville tai iltapäiväteelle antamaan arvio yrityksesi tai yhteisösi sisältömarkkinoinnista ja sen kehittämistarpeista.

Sitoumuksetta.

Eikä tässä vielä edes kaikki. Verkkokauppa laajenee vielä ennen kesää, jolloin luvassa on ainakin yksi toivottu ja haluttu tuote kaikille sisällöntuottajille.

Pysypä bloggaaja siis kuulolla. Teidänkin toiveitanne on tänä keväänä kuultu.

(Kuva: Pixabay)

Verkkokaupan perustaminen luovalle alalle jakaa mielipiteitä. Tiukimmat vastustajat puhuvat luovan työn tuotteistamisen haasteista ja hinnoittelun vaikeudesta.

Että oman työn hinnoitteleminen on mahdollista vain, kun sen jokainen työvaihe on tiedossa.

Totta toki toinen puoli. Oman työn hinnoittelu tiukasti varjeltujen hinnastojen (ja palkkioiden) maassa kilpailulla alalla ei todellakaan ole helppoa.

Ja osa työstä oikeasti onkin mahdollista hinnoitella vasta tarjouspyynnön ja siihen sisältyvien tietojen ja toiveiden perusteella.

Rouva Sana ajattelee kuitenkin asiakaslähtöisesti. Silloin avainasemaan nousee kaksi asiaa: selkeät hinnat ja ostamisen (ja maksamisen) helppous.

Ajatuskuviota helpottaa, kun heittäytyy hetkeksi itse asiakkaan asemaan. Miten ja missä sinä palvelusi mieluiten ostaisit?

Niinpä.Jotta Sisältötoimisto Rouva Sanan palvelujen ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, verkkokauppaan sisältyy kaksi ylimääräistä bonusta.

Bonus numero 1:

Rouva Sana on henkilökohtaisesti yhteydessä kahden vuorokauden aikana jokaiseen palvelun ostajaan. Yhteydenoton aikana sovitaan ja käydään läpi tarkemmin toivotun työn sisältö.

Bonus numero 2:

Ja jotta asiakas tietää, että sika säkissä on juuri oikeanlainen, kursseja lukuun ottamatta maksettu ja sovittu tuote on mahdollisuus peruttaa vielä kaksi vuorokautta ennen työn aloittamista.

Aika asiakasystävällistä siis, eikö?

Tämän helpompaa ja yksinkertaisempaa oman yrityksen sisältömarkkinoinnin kehittäminen ei voi enää olla.

Tai jos on, vinkkaa siitä ihmeessä! Kuulen siitä mielelläni.

Tervetuloa ostoksille Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokauppaan!

Tiesi kaupoille löydät jatkossa muuten suoraan myös verkkosivujen sivupalkissa sijaitsevan kuvakkeen kautta.

Ei tarvitse enää soittaa. Eikä edes meilata.

Kuullaan!


26 kommenttia

 1. Hei ONNEA ja MENESTYSTÄ Rouva Sana! Hieno juttu! WAU! UPEETA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitti: superihanaa, kun olet hengessä mukana <3 <3! Et usko, miten paljon se merkitsee <3.

   Täällä eräällä rouvalla on pää tötteröllä vieläkin.. Öö, olenko maininnut joskus yksinyrittäjyydestä, jossa kaikki, ihan kaikki, pitää tehdä itse :D. Verkkokauppa oli iso rutistus, ja rutistukset vielä vain jatkuvat.

   Ihanaa, kun olet siellä <3! Jei!

   Poista
 2. Aivan huikeaa! Oikein isosti onnea sinulle ihana Rouva SANA halauksien kera! <3
  Kohti unelmia tässä itsekin mennään ja toivottavasti niitä myös saavutetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä ihana uusi yrittäjäkollega siellä, kiitos <3!!

   Taisin mainita PING-jutun yhteydessä siitä, kuinka tämä maailma on mahdollisuuksien universumi, mutta vain, jos käärii itse hihat. No, tämä on yksi osa sitä. Toivottavasti kellon kanssa painitut tunnit kantavat vielä joskus hedelmää :D.

   Poista
 3. Siis aivan mahtavaa!!! Olen aivan häkeltynyt tästä loistavasta ideastasi. Asioiden kypsyttely näköjään kannattaa. Onnea uusille sivuillesi ja toivotaan paljon uusia yhteydenottoja...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu-ihana, tuntuu kuin olisimme aina samoilla leveleillä, vaikka emme ole koskaan kasvokain tavanneet <3. Sillä todellakin kyllä: asioiden kypsyttely on alkanut kantaa hedelmää. Joskus se luova joutilaisuus ja omien ajatusten kanssa seilaaminen on hyvästä :D.

   En tätä rutistusta olisi tehnyt, jos en uskoisi sen helpottavan asiakkaiden ostopäätöksen tekemistä. Nyt vain peukut pystyyn, että yöttömiä öitä ei olisi sittenkin kannattanut käyttää nukkumiseen :D. Halaus Satu <3!

   Poista
 4. Sä oot huippu!!!!
  Juuri näin meidän kaikkien pitäisi osata tuotteistaa ja hinnoitella työmme. Alkoi raksuttamaan, kuinka voisin tehdä vähän samantyylisesti pihasuunnittelun saralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riina, ihanaa, kun kävit kannustamassa ja rohkaisemassa livenä täällä blogin puolella <3! Iso kiitos! Tämä rouva todellakin tarvitsee nyt sitä. Joskus on meinaan ollut epäusko vallata...

   Ja hei kyllä: uskon täysin, että sama kopattuna omalle toimialallesi toimisi hyvin. Laita sähköpostia, jos kaipaat vinkkejä. Jeesaan kyllä.

   Halaus <3!

   Poista
 5. Onpa hyvä idea! Ja jotain jännää tulossa bloggaajillekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lumo <3! Ja kyllä. Ensimmäinen palvelu/tuote on pilotointivaiheessa muutaman sisällöntuottajan kanssa. Valmista pitäisi syntyä ihan pian.

   Ja toinen tuote on starttivaiheessa. Sekin on saanut alkunsa sisällöntuottajien ja bloggaajien talven aikana esittämistä runsaista toiveista. Uutta on siis tulossa. Ihan kaikille bloggaajille.

   Poista
 6. Saat olla ylpeä! Mahtava juttu ja hyvä sinä. Olet kyllä rautainen mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jani, huippua, kun kävit rohkaisemassa täällä blogin puolella. Iso halaus ja kiitos <3!

   Rauta on ollut kyllä taipua kevään aikana moneen kertaa - semminkin, kun tämä rouva tuli haukanneeksi nyt kunnon palan kakkua. Verkkokauppa on kakusta vain osa... Kääk. Kannustukselle voi olla siis vielä tarvetta lähitulevaisuudessakin ;)...

   Jani, kiitos <3 <3!!

   Poista
 7. Upeaa Sanaseni! Nykyään niin paljon palveluita ostetaan netistä, että teit kyllä hyvän ratkaisun perustamalla verkkokaupan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi-ihana, kiitos <3!

   Omien palvelujen tuotteistaminen ja hinnoitteleminen on yrittäjälle supervaikeaa ja haastavaa. On helpompi laittaa hinta tavaralle kuin palvelulle, jonka sisältö voi vaihdella asiakkaasta riippuen. Ymmmärrän täysin, miksi kaikki palveluihin nojaavat yrittäjät eivät verkkokaupasta (tai edes hintojen julkaisemisesta) innostu.

   Mutta kun asettaa hetkeksikin itsensä asiakkaan asemaan ja miettii, miten ostokokemus olisi itselle (yrittäjänäkin) mahdollisimman helppo ja vaivaton, ei ole enää vaikea lausua, miten me ostamme tänä päivänä mieluiten.

   Ainakin minulle yritys on olemassa tänä päivänä vain, jos se löytyy verkosta. Ja valitsen mieluiten verkosta sen yrityksen, jonka palvelut ovat suoraan varattavissa ja ostettavissa verkosta.

   Yrittäjällekin aika on rahaa ja tarjouspyyntöjen ja tiedustelujen lähettäminen tai soittaminen vie aikaa.

   Ugh, olen puhunut :). Halaus sinne <3!

   Poista
 8. Oi vau miten hieno juttu!!!! Oma suosikkini on tuo "mä mistä aloittaisin kaiken" <3 Matalan kynnyksen lähestyminen someneitsyille.

  Hienoa Minna! Tai ei mitään hienoa, vaan LOISTAVAA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mahtia, jos tykkäät: kiitos Johanna <3!!

   Sinänsä tämä verkkokauppahan on siitä mielenkiintoinen, että siellä on vain muutama uusi tuote/palvelu. Olen tarjonnut ja tehnyt melkein kaikkea jo tähänkin saakka. Nyt ne ovat vain helpommin hahmotettavassa muodossa kiintein hinnoin.

   Olen koko yrittäjätaipaleeni aikana tavannut uuden asiakkaan kerran kahvituokion verran sitoumuksetta, for free. Osa tapaamisista on johtanut asiakassuhteisiin, osa ei. Ja niin se saa ollakin.

   Nyt sama mahdollisuus on verkossa omana ihan tuotteenaan. Todellakin, helppo ja matalan kynnyksen reitti aloittaa oma some-matkansa. Ottakaa haltuun asiakkaat, ketkä apua kaipaatte!

   KIITOS Johanna <3!!

   Poista
 9. Woow, ihan huikeeta, olet kyllä niin aikaansaava, paljon onnea uudelle verkkosivulle ja paljon uusia asiakkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on vain käärittävä hihat, sillä tässä maailmassa ei saa mitään, jos seuraa sivusta, eikä tee itse mitään. Sen, jos jokin olen oppinut.

   Nyt vain peukut pystyn, että iso työ verkkokaupan eteen kannatti.

   Iso kiitos Sari ja halaus <3! Yrittäjäkollegan komppaus merkitsee aina <3!! You know.

   Poista
 10. Vau, onnea! Hienoa työtä! Näyttää hienolta ja mukavan selkeältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isosti kiitos Anne palautteestasi <3! Ja ihanaa, kun kävit kannustamassa <3!

   Poista
 11. Kiva ja tuore idea tällainen ajatustyöläisen verkkokauppa! Ammattilaismaista otetta tuo myös selkeä ja varsin kohtuullinen hinnoittelu. Mutta yksi juttu ihan vähän ihmetyttää: miksi omaa nimeäsi ei löydy mistään? Ymmärrän, että Rouva Sana on brändisi ja sisältötoimistosi nimi, mutta luulisin, että yritysten olisi helpompi ottaa yhteyttä, jos jossain näkyisi, kuka Rouva Sana oikeasti on (vaikka se googlaamalla selviääkin. Mikäpä ei.). Olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa, ehkä olet tätä jossain avannutkin.
  Toivottavasti verkkokaupan kassakone käy tiuhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömästi kiitos Heli ajatuksistasi ja kommentistasi <3! Palautteesi ja ajatuksesi merkitsevat minulle todella paljon <3.

   Erityisesti tuo jälkimmäinen kohtasi oli superhyvä huomio. Se on kulkenut ajatuksissani mukana kuluneet työpäivät.

   Kyse on ennen kaikkea brändäämisestä. Olen toiminut ja työskennellyt Rouva Sana -nimellä reilut kolme vuotta. Monet yhteistyökumppanit ja sisällöntuottajakollegat ovat naureskellen todenneet, että he eivät enää edes muista oikeaa nimeäni: olen heille kuulemma vain Rouva Sana.

   Eikä se ole minulle mitään "vain". Se sopii erinomaisesti :).

   Työhön ja sisällöntuottamiseen liittyen olen ollut tietoisesti Rouva Sana, semminkin,

   a) kun googlaamalla ei juuri omalla nimelläni minusta mitään löydy. Suuret joukot omalla nimelläni luomaani työhistoriaa sisältäviä servereitä on viime vuosina suljettu ja

   b) omaan ristimänimen, jolle löytyy ainakin kaksi julkista työtä tekevää kokonimi-kaimaa. Heistä toinen on maineikas graafikko, ja meidät on sekoitettu takavuosina usein toisiimme (ei sillä, otin oikein mielelläni hänen kirjanjulkistusonnittelujaan vastaan ;)...).

   Siksi en ristimänimeäni enää missään työyhteyksissä juuri korosta, vaikka myös sillä virallisesti edelleen livenä esittäydynkin :).

   Oma nimeni löytyy Ota yhteyttä -kohdasta sekä Linkedin-linkin kautta, ketkä sinne saakka työhistoriaani jaksavat lähteä katsomaan.

   Jahka verkkosivuni uudistuvat, lupaan pohtia myös tätä nimi-näkökulmaa uudenmman kerran.

   Ihanaa, kun kävit täällä kylässä <3. Aurinkoa ja lämpimiä ajatuksia <3!!

   Poista
 12. Paljon onnea ja menestystä verkkokaupallesi Minna❤🌹👏🌻🌸🌷

  VastaaPoista
 13. Mahtavaa ja isosti onnea! Uskon vakaasti, että menestystä tulee. Kuinka voisi olla tulematta? Aivan loistava idea!

  Odotan myös mielenkiinnolla mitä bloggaajille mahtaa olla tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Heidi <3! Komppauksesi merkitsee suunnattomasti, iso kiitos <3!

   Ensimmäinen tuote on valmis lähiviikkoina. Loppusuora häämöttää siis jo. Toisen kanssa menee pitempi tovi. Kaikki on suunniteltu palvelemaan sisällöntuottajia ja oman työn kehittämistä ajasta ja asuinpaikasta riippumatta. Olipa koti sitten siis missä tahansa, vink vink ;)..

   Terkkuja sinne kauas ja ihanaa toukokuuta <3!

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram