Saisiko olla annos innostusta?

05 toukokuuta 2017

Ohoi, kevätauringosta huumaantuneet kansalaiset!

Kun tämä valo ja sen tuoma ilo on lukuisten uutislähteiden perusteella vain ohimenevä ilmiö, saisiko olla annos innostusta?

Unelmahommissa

Rouva Sana tuli kesken omien unelmahommiensa vain kertomaan, että tuolla rouvan Facebookin puolella olisi käynnissä parhaillaan pieni arvonta.

Yksi onnekas voittaa maanantaiaamuna 8.5. itselleen uunituoreen Unelmahommissa-kirjan.

Klikkaa itsesi Rouva Sana Facebookin puolelle tästä näin, kommentoi oletko omissa unelmahommissasi, ja mitä omiin töihisi kaipaisit juuri nyt.

Kaikkien sunnuntai-iltaan mennessä vastanneiden kesken Rouva Sana arpoo yhden Unelmahommissa-kirjan. Jos et ole tutustunut kirjaan vielä, löydät siitä lisää tarinaa täältä.

Osallistu ja kokeile onneasi. Lämpimästi suosittelen. Unelmahommissa-kirja antaa vähintään uutta ajateltavaa.

Se on moro - ja iloista viikonloppua!4 comments

 1. Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Rouva Sana ❤️

  VastaaPoista
 2. Facebookin puolelle en nyt lähtenyt, mutta kirja vaikuttaa "vaarallisen" mielenkiintoiselta. 40+ blogit portaalin puolella alkaa puhaltaa uusia tuulia ja ajattelin kysäistä sinulta suoraan, mahtaisitko suositella minua sinne? Olisin halukas jatkamaan, mutta en tiedä riittääkö meriitit...ja he tarvitsevat sinne suosittelijaa. Yllätys, yllätys, sinä tulit ensimmäisenä mieleen!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... kirja todellakin ON vaarallisen mielenkiintoinen :). Vaikka joissakin kohdissa siinä olisi omaan makuuni tiivistämisen varaa, antaa se myös paljon. Sai buustia tämänkin rouvan talven aikaisiin suunnitelmiin :).

   Ja hei, tottahan toki minä suosittelen. Kiitos, kun kysyit. Palataan vielä meilitse asiaan <3!

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram