Katosiko viestisi bittitaivaaseen - anna palautetta

22 syyskuuta 2014

Jälleen ollaan maanantaissa. Olihan sinulla levollinen, rentouttava viikonloppu?

Rouva Sana lainaa viikon alkajaisiksi hyvänolonmessujen jälkimainingeissa mietelauseen järvenpääläisen Ilontuulen Facebook-sivuilta:Onnellisuudelle
"kyllä" sanominen
tarkoittaa opettelemista sanomaan "ei"
asioille ja ihmisille,
jotka kuluttavat sinut loppuun.

- Thema Davis


Rouva Sana on saanut viimeisten viikkojen aikana palautetta blogikommentoinnista - ja erityisesti siitä, että kommentit eivät ole saapuneet perille. Nasta fiilis -messuihin liittyvässä blogiarvonnassa moni vastaaja oli nähnyt vastauksensa katoavan bittitaivaaseen. 

Jos näin on käynyt, Rouva Sana on hyvin, hyvin surullinen: bittisfääreissä kommentit eivät lämmitä kenenkään mieltä.

Jos olet kokenut vastaavaa - tai kommenttisi on muutoin jäänyt ilmestymättä - olethan yhteydessä Rouva Sanaan. Voit jättää palautetta myös joko Facebook-sivujen kautta tai lähettää sähköpostia osoitteella rouva.sana@gmail.com. 

Kaikki palautteesi on arvokasta!

Nyrkkisääntönä kommentoimisesta sen verran, että Rouva Sana ei sensuroi, ennakkomoderoi tai jätä kommentteja ja vastauksia muutoinkaan julkaisematta - päinvastoin: jokainen kommentti tulee näkyviin välittömästi ilman ennakkolukemista.

Voit kommentoida, kertoa mielipiteesi ja ajatuksesi, ehdottaa uusia aiheita - tai vaikkapa osallistua kilpailuun. 

Jos et halua tehdä tätä omalla tai esimerkiksi blogisi nimellä, voit esiintyä nimettömänä. Vaihtoehdon pääset valitsemaan "Lähetä kommentti" -laatikon alalaidasta löytyvästä "Kommentti nimellä" -tiputusvalikosta.

Huomaathan, että ennen kommenttisi julkaisemista ohjelma pyytää sinua kirjoittamaan antamansa numero-kirjain-koodin. Tällä toimenpiteellä ohjelma erottaa aidot, elävät henkilöt mahdollisista automaattisista robotti- (eli roskaposti-)vastaajista.

Joskus koodi on vaikeasti tulkittava. Jos näin on, voit pyytää ohjelmalta uuden koodin yhdellä hiirenklikkauksella (tai kolmannen tai neljännen...). Koodin on täsmättävä: jos niin ei tapahdu, viesti voi kadota taivaan tuuliin.

Ollaanhan yhteyksissä!

1 comments

  1. Sitä vaan, että ainakin minulla toimii yhteydet. Pääsen kommentoimaan ja jättämään palautetta hyvin. Kiitos messulipuista :)! T. Ellu

    VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram