Saunan ja kirjan voimalla hyvinvointimessuille

15 syyskuuta 2014

Toivottavasti ehdit ladata kauniin viikonlopun aikana akkujasi ja ottaa henkilökohtaiset hyvinvointivinkkisi hyvään käyttöön, sillä... hip hei, on maanantai jälleen: uusi viikko ja uudet kujeet.

Rouva Sanan lukijoiden sanainen arkku aukesi hyvinvointiin liittyvässä blogiarvonnassa verkkaisesti. Mahtavaa oli kuitenkin huomata, että hyvinvointi aiheena on kiinnostava: viime viikolla julkaistut jutut kuuluvat Rouva Sanan eniten luetuimpien blogipäivitysten joukkoon. Kiitos siitä sinulle!

Viime viikolla Nasta fiilis -hyvinvointimessujen järjestäjät lupasivat tarjota kolmelle hyvinvointivinkkinsä jakaneelle lukijalle kahden hengen vapaan pääsyn tapahtumaan. Messut järjestetään ensi lauantaina Järvenpää-talossa.

Vastaaminen todellakin kannatti: ilmaisen sisäänpääsyn ystävänsa kanssa messuille saavat kaikki oman hyvinvointivinkkinsä jakaneet.

Mielenkiintoista kaikissa vastauksissa on, että ne ovat hyvin yksinkertaisia. Vastaajat kertoivat nauttivansa niin saunasta ja sen jälkeisestä tunnelmoinnista kuin kirjan ääreen asettumisesta.

Sinä onnekas - ota yhteyttä sähköpostitse messujärjestäjään (minja.tuominen@elisanet.fi) ja ilmoita yhteystietosi. Pääsylippusi Nasta fiilis -messuille saat vielä kuluvan viikon aikana postitse.

Teille ja meille muille: energistä viikkoa!


0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram