Ensi joulu on musta ja harmaa

09 marraskuuta 2015

Kun Rouva Sana pääsee kauniiseen, sisustettuun kotiin tai sisustuskauppaan, joka on sen pitäjälleen enemmän kuin pelkkä työ, olo on kuin Liisalla Ihmemaassa.

Tämä rouva on nimittäin esteetikko henkeen ja vereen, ja nautin kaikesta kauniista - joskus jopa niin, että sydän on pakahtua rinnassa.

Välillä tähän tunteeseen riittää yksi esine.

 sisustaminen 

Sellainen on ei kuitenkaan ole tuo yllä oleva musta pääkallo (niitä näkee tulevana jouluna kotien koristeina, aika rock etten sanoisi...) vaan muun muassa vuosia sitten ystäviemme kanssa Puumalasta lomamatkalta ostamani puinen kivi (tai no, muna...), jonka kosketteleminen saa aikaan aina suunnattoman hyvänolontunteen aikaan - varmasti monesta syystä.

Tai ruokailutilan ikkunassamme vuosia päivästä toiseen lennellyt enkeli, joka on taidokkaan kättentaitajan ja huovuttajan Riia Saaren käsialaa (ja jonka muuten tavoittaa joulumyyjäisistä Helsingistä tänäkin vuonna).

sisustaminen

sisustaminenEnnen olin hieman kiinnostunutkin sisustamisesta. Muka.

Sitten huomasin, että en pysy lainkaan trendien perässä.

Keittiö oli puunvärinen silloin, kun sen piti olla mustavalkoinen ja kun olohuoneen sohvaa piti koristaa hirvenpäätyynyt, meikeläisen sohvalla oli (ja on edelleen....) isoäidinneliöistä virkattu tyyny.

Homma meni siis tämän rouvan stailiin ja tahtiin hiukan liian vaativaksi.

sisustaminen

sisustaminen

Mutta mitäpä siitä.

Edelleen nautin kaikesta kauniista, katselen tyytyväisenä, kuinka tulevanakin jouluna on lupa kääriytyä jouluvaloihin - tai koristevaloihin niin kuin Rouva Sana niitä nimittää.

Ja ihailen niitä rohkeita sisustusesteetikkoja, jotka verhoavat kotinsa jouluksi trendikkääseen mustaan, valkoiseen ja harmaaseen.

joulu

joulu

Kuvat ovat Tammer-Tukun bloggaajatapahtumasta.

6 comments

 1. Kivoja juttuja ja mielestäni joulu on ihana missä tahansa värissä. Tykkään monen monesta sisustustyylistä, vaikka meillä sattuukin olemaan taasen tietynlainen. Ei sulje pois ihastelua vaikkapa juuri mustavalkoisesta joulusta. <3

  Upeaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennakkoluulottomuus ja omaan näkemykseen luottaminen ja sen vaaliminen; ne näkyvät aina ulospäin ja yleensä yksinomaan positiivisesti, joulunakin <3.

   Ihanaa viikkoa sinullekin Tiia!

   Poista
 2. Jos me vietettäisiin joulua, olisi se väreiltään valkoinen, hopeinen ja sininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta joulu, joka on viettäjänsä näköinen, on oikea joulu :).

   Poista
 3. Mä sanon aina, että multa puuttuu sisustusgeeni, mistäköhän sellaista geeniä voisi ostaa, mä niin haluaisin sisustaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olen esteetikko ja rakastan kaikkea kaunista, se ei millään riitä sisustustrendien seuraamiseen, pieniin yksityiskohtiin vain. Eli kyllä, lähden mukaasi heti, kun sitä geeniä on kaupan ;)...

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram