Rouva Sana on nyt oikeasti Rouva Sana

19 marraskuuta 2015

Terveisiä tietokoneelta!

Tämän viikon lähes täydelliseen somehiljaisuuteen on yksi selkeä syy: Rouva Sana on istunut viime päivät aamusta iltaan tiivisti tietokoneella. Osa siitä on koitunut myös sinun ilokseksi.

Tarkkasilmäisimmät huomaavat blogin puolella hienovaraisia ja pieniä, mutta blogille (ja ainakin bloggajalle) hyvin merkittäviä muutoksia.

Eilisestä päivästä alkaen Rouva Sanan on löytänyt virallisesti osoitteesta ..tsa daa... www.rouvasana.fi. Aika mahtavaa, eikö totta?

Blogspot.fi-pääte joutaa siis nyt lopullisesti romukoppaan.

Verkko-osoitteen muutos on osa Rouva Sanan laajempaa profiloitumista bloggaajana, mutta myös sisällöntuottajana ja markkinointiviestinnän ammattilaisena. Siihen kuuluu ehdottomasti omaa nimeä kantava verkko-osoite eli domain.

Verkko-osoitteen muuttumisen ei pitäisi vaikuttaa sinuun seuraajana vaan vanhaa osoitetta lukevien seuraajien pitäisi siirtyä automaattisesti tänne uuden domainin puolelle. luetpa siis blogia minkä syötteenlukijan kautta tahansa.

Ainoastaan Bloglovinin kautta seuraavat saattavat törmätä vielä hetken ajan ongelmiin ennen kuin saan uuden osoitetteen päivitettyä sinne asianmukaisesti (ei ole muuten ihan maailman yksinkertaisin juttu...).  EDIT: Nyt Rouva Sanan seuraaminen onnistuu myös Bloglovinin kautta.

Jos törmäät kuitenkin ongelmiin, vinkkaathan!

Hiukan muutakin muutosta näillä sivuilla on. Rouva Sanan Instagram-kuvat siirtyivät blogin oikealle puolelle sivupalkkiin - sinne, missä ne suurimmalla osalla bloggaajia ovat.

Kaksi blogin alasivua on päivitetty ja kolmas on ihan uusi.

Kuka on Rouva Sana? -sivun takaa löydät toivottavasti selkeämmin, kuka blogia sinulle kirjoittaa ja mistä.

Kaksi muuta sivua ovat lähinnä yhteistyökumppaneille, blogiyhteistyötä harkitseville sekä ammatistani muutoin kiinnostuneille.

Blogiyhteistyössä tehtyä -sivulta löydät esimerkkejä, kenen kanssa Rouva Sana on yhteistyötä vuosien varrella tehnyt, ja millaisia blogiyhteistyön muodot voivat olla.

Jos sinun omat kätesi eivät riitä työssäsi kaikkeen, kurkkaa Tarvitseko apua? -sivulle. Se valottaa missä kaikessa muussa kuin blogiyhteistyössä voin sinua auttaa.

Tai oletko joskus tulossa Keski-Uudellemaalle? Vinkit Keski-Uudellemaalle -sivulta löydät Rouva Sanan suositukset, joita ei Järvenpäässä, Keravalla tai Tuusulassa kannata missään tapauksessa missata.
Tähän marraskuun pimeyteen lohtua tuo tämä Eva Dahlgrenin iki-ihana. levollinen ja nostalginen Film om oss. Laulajar on kuvannut ja koostanut sen isänsä aikoinaan kuvaamista filminpätkistä ihan itse. Jos sinulla on yhtään aikaa, nauti.

Tästä se lähtee: entistä ehompi ja uudistunut Rouva Sana.


PS. Tekniikkatumpelo Rouva Sana ei olisi ikinä onnistunut teknisissä uudistuksissaan 
ilman hyvän bloggaajaystävänsä Lady of The Messin etätukea 
eikä Ladyn vinkkaaman Beauty of Lifen teknistä apua. 
Hyvät ohjeet domanin muuttamiseen löydät siis linkkien takaa. 
Validit ohjeet edelleen, tietää Rouva Sana.

18 kommenttia

 1. Hyvin ohjauduin suoraan uuteen osoitteeseen. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos Outi <3! Valoa ja iloa sinullekin viikkoon.

   Poista
 2. Oi, hienoja uudistuksia! Tiedänkin keneltä kyselen vertaistukea, kun jonain kauniina päivänä lähden omaa domania laittamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika <3. Täältä pesee, sanot vain milloin ;)...

   Poista
 3. Ohjauduttu! Mullakin oli yhtä hikeä tuo oman domainin käyttöön otto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaista tämä on, kun tekniikkapuoli ei ole vahvuuksiamme Taru - vaan hitaasti hyvä tulee ;). On muuten aikavoittajafiilis, kun huomaa, että jes, mä muuten tein sen. Ihan ite.

   Poista
 4. Onnea. Jotenkin aina sivun osoite selkiytyy tällaisten muutoste myötä. Onnea Rouva Sana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Maiju niin totta, ja on sellainen olo, että tässä seisotaan nyt vahvasti omilla jaloillaan. Kiitos Pinkit korkokengät <3!

   Poista
 5. Hienoa Minna! Onnea uuteen!

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvältä näyttää! Itsellä kanssa suunnitelmissa jossain vaiheessa sama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kiitos <3! Täältä pesee vinkkejä, jos joskus tartut aikeeseen.

   Poista
 7. Nyt luen mobiiliversiota, täytyy katsastaa vielä normaalinäkymäkin. Onnea kuitenkin uudistukselle.

  VastaaPoista
 8. Upeaa ja onneksi olkoon. Haluaisin minäkin, mutta milloinkohan saan aikaiseksi... Nyt on virallinen Rouva Sana lukulistalla ja pysyn ajan hermolle. <3

  Pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tiia, kiitos <3. Ladyn vinkauksesta minäkin sain tarpeeksi tarmoa kokeillakseni asiaa yksin ja onneksi kokeilin. Kun ohjeet olivat rautalankaa, tällainen tekniikkatumpelokin pärjäsi.

   Pian nähdään, kyllä <3.

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram