Kun keski-ikäiset bloggaajat kutsutaan pikkujoulun viettoon, siitä ei voi syntyä muuta kuin räiskyviä keskusteluja herkkuruoan äärellä, hersyvää naurua ja loputon määrä lämpimiä halauksia.

Ja uskotko jos Rouva Sana paljastaa, että pääosin alkoholittomien juomien turvin?

Kokomo Tikibar

40+blogit

Kokomo Tikibar

40+blogit
Kokomo TikiBar & Roomin ravintolapäällikkö Sari Hämäläinen ja keittiömestari Juhani Hietala kertoivat, että
ravintolan Zombie-drinkille on haettu poikkeuslupa. Drinkissä on alkoholia neljän senttilitran sijaan kuusi senttilitraa.

Tiesitkö muuten, että yllä olevan kuvan tiki-ruoka on alkuperältään havajilaista ja polynesialaista ruokaa, jossa voi olla myös aasialaisia vivahteita?

No ei Rouva Sanakaan tiennyt ennen kuin bloggaajakollega Lumo Lifestyle valotti ruoan taustaa.

Lumo Lifestylen mukaan maailman ensimmänen tiki-ravintola avautui vuonna 1934 Yhdysvaltoihin. Ravintoloiden suosio kasvoi, kun Tyynellämerellä palvelleet sotilaat verestivät niissä muistojaan ja eksotiikan kaipuutaan.

Niin tai näin, tiki-ruoasta joka tapauksessa povaillaan ensi vuoden ruokahittiä.

Kokomo Tikibar


bloggaajatapahtuma

Olen kehunut  Helsingissä sijaisevan Kokomo TikiBar & Roomin drinkkejä (vaikka en millään muotoa mikään dinkkihai olekaan, kaikkea muuta) jo moneen otteeseen, ja kehunpa nyt vielä toisen kerran. Aiheesta nimittäin.

Jos löydät maamme rajojen sisäpuolelta hintalaatusuhteeltaan hulppeamman drinkin (alkoholillisen tai alkoholittoman, ihan sama), laitapa minullekin tiedoksi.

Ei taida meinaan ihan heti löytyä. Tämän ravintolan drinksulistan tuotteet ovat vain aavistuksen oluttuopposta tyyriimmät, mutta niiden maku ja näkö...

Mutta hei, nyt tää rouva lähtis niinku pikkujoulujen viettoon ja palais takas taajuudelle taas ensi viikolla.

Aloha!
Rouva Sana
Bloggaajakaimat: Kristallikimara ja Rouva Sana.
(Kuva: Beach House Kitchen)

Kuvat ovat 40+blogit-portaalin bloggaajilleen järjestämästä pikkujoulusta 
Kokomo TikiBar & Roomissa Helsingissä.