Etelän lämpö vaatii hyvät suojatuotteet

15 helmikuuta 2016

Humiseva meri, kuumasta helmeilevä iho, tulikuuma hiekka varpaiden alla. Jääpaloista koliseva juomalasi ja aurinkovoiteen tahmaama pyyhe.

Ei, ei Rouva Sana täällä vielä ihan seonnut ole. Enkä ole halusinaatioiden vallassa vaan kysynpä vain, viekö talvilomalla tiesi paahteisen auringon alle lämpöön?

Aurinkosuojatuotteiden tärkeyden merkityksen reissun aikana varmasti tietysti tiedätkin, mutta on hyvä muistaa, että yleensä ne kannattaa pakata mukaan matkalaukkuun usein jo koti-Suomessa. 

Se, että aurinkovoiteet kannattaisi ostaa vasta perillä niiden edullisuuden vuoksi, ovat menneen suven tarinoita. 

Rouva Sanan vuosien mittaisen empiirisen kokemuksen perusteella lähes aurinkovoide kuin aurinkovoide maksaa reissussa vähintään saman verran kuin kotimarketin hyllyllä; usein jopa enemmän.

Näin oli myös Rouva Sanan matkan aikana Fuerteventuralla.


Kun matkalle on monta lähtijää, on reissussa yleensä melkein yhtä monta aurinkosuojasuosikkia. Nelihenkisessä perheessä yksi tykkää öljymäisestä ja toinen levittää aurinkosuojansa mieluummin voidemaisena.

Fuerteventuralla koko perheen ehdottomaksi ykköseksi nousi kuitenkin yksi ylitse muiden: uusi tuttavuus, Nivean aerosolipulloon pakattu aurinkosuojatuote.

Kokeilepa, jos löydät lähikauppasi hyllystä.

Protect & Refresh Invisible Cooling Mistin ehdotonta plussaa on sen levitettävyys. Siihen ei tarvitse juuri käsiään tahmata,

Aine on helppo suhuttaa suoraan pullosta sinne, minne suojaa tarvitaan, ja sen levittäminen onnistuu lapseltakin ilman valkoisia voideraitoja pohkeissa.

Iho jää suojan jälkeen mukavan tuntuiseksi. Poissa on öljyinen, voidemainen iho, johon rasvaamisen jälkeen ensimmäisenä tarttuu kasa hiekkaa. 

Aurinkosuojan helppoudesta seuraa toinen plussa. Kun levittäminen on vaivatonta, pullo on jatkuvasti kädessä. Testipullo tuli suhutettua loppuun reissun puolivälissä.

Protect & Refresh Invisible Cooling Mistissä on mentolia, joka tuntuu ehkä nyt lumen ja loskan keskellä hieman liioittelulta, mutta perillä kohteessa lämpimässä mahtavan virkistävälle.

Suojakertoimia suojassa on kaksi: 20 ja 30.


Rouva Sana on kuivan, atooppisen ihonsa vuoksi vartaloemulsioiden suurkuluttaja, siis ympäri vuoden. Vartaloemulsioista Nivean Smooth Caring on ehdottomasti yksi ykkössuosikki, erityisesti kesällä ja erityisesti sen sheavoin tuoksun vuoksi.

Lomalla hiekasta ja auringosta huuhdotulle iholle täydellisesti sopii After Sun Moisture. Se sisältää aloe veraa ja sopii iholle kuin kukka hellemekon rintaan kuuman päivän jälkeen.

Niin - siis sanoinko jo? Sekin pullollinen tuli kulutettua yhden reissun aikana loppuun...


Yhteistyössä Nivea.

4 comments

 1. Nivea tuotteet tuoksuvatkin vielä niin hyviltä ♡
  Ihanaa viikkoa Rouva Sana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, huipputuotteita, oikeastaan puteli kuin puteli.

   Ihanaa helmikuun viikkoa Outi!

   Poista
 2. Aurinkovoide suorastaan tuoksuu postauksestasi! Onneksi aurinkoa suodaan tänne meidänkin leveysasteille jo vähän enemmän. Valoisaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle! Kevät on ihanaa aikaa täälläkin; päiväkin on jo ratkaisevasti pidentynyt. Valoisaa viikkoa!

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram