Huuda lapaset - tee hyvää!

25 maaliskuuta 2015

No nyt on mahdollisuus tehdä jälleen hyvää!

Muistatko, kun Rouva Sana kirjoitti viime marraskuussa Keravan Käsintaitajien järjestämästä lapaskilpailusta, ja sen voittajasta Kera-vanttuista?

Nyt nämä kilpailuun osallistuneet, mutta sijoittumattomat lapaset myydään hiljaisella huutokaupalla ensi lauantaihin mennessä. Itse Kera-vanttuita ei siis huutokaupasta itselleen saa.

Huutokaupan tuotto lahjoitetaan paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Varat ohjataan lyhentämättömänä Hyvä kasvaa Keravalla -asukasliikkeelle, ja sen kautta keravalaisten hyväksi.

Myynnissä on huikeita ihanuuksia. Vaikka pakkanen ei juuri enää kolkuttelekaan ovia ja nipistele sormiemme päitä, kannattaa muistaa, että pian on syys uus. Mikäpä olisi sitä vastaanottaessa uusien lapasten avulla?

Huutokauppa päättyy lauantaina 28.3. klo 15. Lapaset ja toimintaohjeet löytyvät Galleria Allista, jossa lapaset ovat esillä ja jonne voi jättää myös tarjouksia.

Kaikkien lapasten lähtöhinta on 18 euroa ja huutoja korotetaan kahdella eurolla. Jokaisesta lapasparista löytyy konkreettisesti reaaliaikainen hinta.

Kunkin lapasparin voittajista ilmoitetaan henkilökohtaisesti huutokaupan päättymisen jälkeen.

Nyt kipin kapin huutamaan - jos ei muuta niin hyvää mieltä!
0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram