Viisi vinkkiä itsensä ammatilliseen kehittämiseen

26 maaliskuuta 2015

Rouva Sanaa sosiaalisen median kanavissa - tässä tapauksessa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä - seuraavat tietävätkin jo, että vietin viime lauantain Helsingin Tavastialla järjestetyssä Ammattilaiset kohtaavat -tapahtumassa.

Muun tekemisen ohessa suoritettavat markkinointiviestinnän opintoni ovat saaneet minuun uutta virtaa. Pitkän tauon jälkeen halu kehittyä ammattilisesti on nyt, no lähes kyltymätön.

Vai voiko se olla...?

Ammattilaiset kohtaavat oli Suomen Journalistiliiton, Suomen Markkinointiliiton, MaMan (eli markkinointiviestinnän, -tutkimuksen ja digimedia-alan järjestö) sekä Apple-käyttäjien jäsenten yhteinen uuden oppimis- ja verkostoitumispäivä.

Mielenkiintoisia puhujia päivä olikin pullollaan.

Kärkijoukkoon Rouva Sanan mielestä kuuluivat Suomen Markkinointiliiton toimitusjohtajan Lauri Sipilän ajatukset markkinoinnista yritysten ja yhteisöjen menestystekijänä sekä Plutoni Oy:n markkinointipäällikön Jarkko Kurvisen teesit sisältömarkkinoinnin muuntamisesta myynniksi.

Miehet ansaitsivat ihan omat bloggauksensa.

Mutta mielenkiintoinen oli myös Corellia Helsingin toimitusjohtajan Juha Laamasen puheenvuoro, jossa hän pohti oman pääoman kehittämistä - eli juuri sitä, mistä Rouva Sana edellä kirjoittaa.

Ei muuten mikään pöllömpi aihe aikana, jolloin meistä jokaisen työjakkara saattaa olla huomenna yllättäen kaadettu.


Corellia Helsingin toimitusjohtaja Juha Laamanen puhui Ammattilaiset kohtaavat -tapahtumassa.


Viisi vinkkiä, joiden avulla pysyt kehityksen kärjessä a´la Juha Laamanen, ole hyvä!


  1. Päivitä, kehitä tai jopa muunna ja laajenna omaa ammattitaitoasi jatkuvasti ja säännöllisesti. Tai kuten Laamanen sanoo - ammatin vaihtaminenkaan ei ole aina huono asia. 
  2. Hyvä, mielenkiintoinen työ pitää virkeänä ja innokkaana. Huolehdi, että osaat ja voit kulkea sisäistä ääntäsi kohti.
  3. Verkoistoidu, verkostoidu, seuraa ympärillesi ja taas verkostoidu. Meistä kukaan ei pärjää työelämässä enää yksin - tai edes pelkästään samojen seinien sisällä työskentelevien kanssa. Verkostojen merkitys on suuri erityisesti, kun työjakkara on heilahtanut.
  4. Hanki itsellesi mentori - tai ole itse sellainen. Velvollisuutenamme on uskaltaa pyytää apua, ja myös antaa sitä toisille. Hyvän tekeminen tuo mielihyvää ja luo kiitollisuutta.
  5. Kouluttaudu! 

Hmm... 

Jostain syystä Rouva Sanaa juuri nyt hymyilyttää ja sisällä kuplii mukavasti. Ota koppi!

Mutta nyt Rouva Sana pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa, ja seuraavan vuorokauden aikana kehittää itseään ja verkostoituu. Varhain huomenna aamulla suuntana on nimittäin Helsinki, Tallinna ja ensimmäinen valtakunnallinen sosiaalisen median sisällöntuottajien PING Helsinki -tapahtuma.

Tuskin maltan odottaa!

Jos olet kiinnostunut tapahtuman kuulumisista, kurki perjantaipäivän aikana Rouva Sanan sosiaalisen median kanavia: ainakin Instagramia ja myöhemmin Facebookia ja Twitteriäkin. Tavataan siellä!

Mutta nyt se on moro ja hyvää viikonloppua!

0 comments:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram