Rouvan matka jatkuu tutulla tiellä

06 maaliskuuta 2015

Ehkä tämä on sitten vanhuutta (yksivuotissyntympäivän jälkeen?!), kun näin juhlahumun alla tekee mieli hetken muistella. Ihan vain sen verran, että mistä kaikki lopulta oikein alkoi.

Rouva Sanan historian ensimmäinen bloggaus kuului "Keskiuusmaalaisuus on mielentila". Muistatko?

Kirjoitus sisälsi 10 hyvää syytä olla keskiuusmaalainen. 

Listauksessa Rouva Sana totesi, kuinka Keski-Uusimaa on pieni, suuri: kompaktin kokoinen ja helposti hallittavissa ja tarpeeksi kaukana, mutta riittävän lähellä kaikkea ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tämä kaikki sama nousee muuten toistuvasti esiin myös maanmainiossa JHUU - Järvenpään hyvät uutiset -lähetyksessä, jossa juontajat kysyvät viikottain paikallisilta asukkailta, mikä tekee kaupungin hyväksi paikaksi asua.

Kannattaa katsoa, jos lähetys ei ole sinulle vielä tuttu! Suosittelen.

Mitä muuta hyvää Rouva Sana löysi Keski-Uusimaasta vuosi sitten: Tuusulanjärven, alueen monipuolisen kulttuurituotannon, paikallisen elokuvateatterin ja muutoin hyvät palvelut, luonnon, ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä - alueen asukkaat.

Nostalgiahuumassa Rouva Sana teki hieman ehkä yllättävänkin havainnon. Kun listaa vertaa vuoden aikana kirjoittamiinisekä sosiaalisessa mediassa julkaisemiin ja välittämiin juttuihini ykkösaiheet ovat meille jokaiselle tuttuja - yllätys, yllätys - jo ensimmäisestä bloggauksesta.

Rouva Sana -blogi on sisältänyt tarinaa Tuusulanjärvestä, seudun monipuolisesta ja laajasta kulttuurituotannosta, alueen palveluista, tapahtumista ja tempauksista, asukkaista ja hiukan jopa luonnostakin.

Uskallankin luvata tässä yhden asian: Rouva Sanan matka jatkuu kohti seuraavaa blogivuotta hyväksi valitulla tiellä. Uusia tienviittoja saa toki toivoa!


Keväistä viikonloppua ja oikein hyvää sunnuntaista naistenpäivää!

Vinkkejä naistenpäivän viettoon löydät muuten Facebookin puolelta!


Ja hei vielä kiitos!
Ihan mahtavaa, että teistä moni on jo osallistunut syntymäpäiväarvontaan!
Vielä ehdit, aikaa on sunnuntai-iltaan asti. Voit vastata myös nimimerkillä.
Morjens!


Tällainen lumiukko osoitti tietä vuosi sitten helmikuussa Runebergin päivänä
Ainolan edustalla Järvenpäässä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram