Koskaan villeimpinäkään hetkinä ei Rouva Sana osannut vuosi sitten eläytyä tähän päivään. Missä olisin nyt, miltä blogi näyttäisi - tai olisiko sitä enää edes olemassakaan?

Kun tasan vuosi sitten 4. maaliskuuta hyppäsin blogijunan kyytiin, tulevaisuus oli täydellinen arvoitus.

Mutta tässä sitä vain ollaaan. Hyvinhän tässä siis kävi, vai mitä?

Vuoden aikana Rouva Sanan blogi on kehittynyt, muuttunut ulkoasullisesti, löytänyt oman tyylinsä ja kerännyt samaan aikaan huikaisevan suuren joukon lukijoita ja saanut tukuttain myönteistä palautetta.

Erityisen onnellinen olen siitä, että saan palautetta teiltä hyvät lukijat kaupungillani tavatessani teitä, suoraan ja kasvokkain. Tästä olen nöyrän kiitollinen, sillä jokainen tietää, että mikään ei voita suusanallista palautetta  - ja sitä olen rehellisesti sanoen saanut paljon.

Miten kulunutta vuotta voisi sitten kuvailla? Yksi adjektiivi ei oikein riitä.

Rouva Sanan alkuvuosi lähti harjoitellen käyntiin ja kevättä kohti löytyi jo hyvä rytmi. Kesällä Rouva Sana koki yllättäen pudotuksen mustaan aukkoon, ja blogiin tuli monen kuukauden mittainen tauko.

Syksy starttasi hieman yskähdellen. Kuitenkin te, hyvät lukijat, jaksoitte odottaa. Te saavuitte monikertaisen ystäväjoukon saattelemana.

Loppuvuosi piti sisällään yksinomaan hyvää: se on tuonut viikottain onnellisia, iloisia, hauskoja ja myönteisiä yllätyksiä.

Vähemmästäkin olisi jo syytä juhlaan.

Rouva Sana täyttää tänään tasan yhden vuoden. Nyt on juhlan aika!

Yhteistyössä järvenpääläisen leivontaan ja juhliin erikoistuneen Vispilänkaupan kanssa Rouva Sana lahjoittaa yhdelle blogin lukijalle keväisen leivonta-aiheisen lahjan.

Lahja on kuusiosainen, Se sisältää leivontaessun, metallisen siivilän, paperisia juomapillejä, muffinssivuokia, serviettipaketin sekä puisen juhlakoristeen.


Kerro ja kommentoi, mikä tekee juhlan: 

milloin on mielestäsi aihetta juhlaan ja mitä hyvä juhla edellyttää? 
Vain mielikuvitus on rajana vastauksissa. Äläkä unohda tarjottavia.


Vastausaikaa on kansainvälisen naistenpäivän iltaan saakka eli sunnuntaihin 8.3. asti. Rouva Sana julkistaa lahjan voittajan ensi maanantaina.

Ja nyt juhlitaan.

Hyvää syntymäpäivää Rouva Sanan ystävät!