Rouva Sana mukaan PING Helsinkiin

11 maaliskuuta 2015

Rouva Sanan sähköpostiin on kolissut iloinen uutinen!

Rouva Sana on valittu maaliskuun lopussa järjestettävään ensimmäiseen sosiaalisen median PING Helsinki -tapahtumaan. Tapahtuma toteutetaan Helsingissä ja Tallinnassa.

Mukaanpääsy ei ollut itsestään selvyys. Hakijoita oli kaikkiaan vajaat sata.

Edellytyksenä oli, että hakija hyödyntää sosiaalisen median kanavia omassa sisällöntuotannossaan. Lisäksi niillä tulee olla jäseniä, oma yhteisö.

Rouva Sana ei olisi siis ollut valittujen joukossa ilman sinua - ilman teitä Rouva Sanan seuraajat ja ystävät.

Iso kiitos kaikille teille! Kiitos keskiuusmaalaiset!

PING Helsinki on suunnattu sosiaalisen median sisällöntuottajille kuten bloggaajille ja instagrammajille sekä heidän palvelujaan ostaville yrityksille.

Se on paitsi ammattillinen koulutus-, mutta myös verkostoitumistapahtuma sisällöntuottajien ja heidän palvelujaan tarvitsevien yritysten välillä. Tapahtuman tavoitteena on kehittää suomalaista sisällöntuotantoa ja -markkinointia.

Miten Rouva Sanan arki jatkuu PING Helsingin jälkeen?

Pääosin samaan tapaan kuin ennenkin.

Kevään aikana tapahtuman anti näkyy niin täällä blogin puolella kuin Rouva Sanan muissa sosiaalisen median kanavissa ehkä piirun verran laadukkaampana sisällöntuotantona - toivottavasti sekä teidän lukijoiden että yhteistyökumppaneidenkin mielestä.

Lähtökuopat on nyt viritetty. Kohti tulta - tai ainakin uusia haasteita - päin!
6 kommenttia

 1. Heissan Rouva sana!

  Olemme samassa tapahtumassa mukana, mukava nähdä siellä siis. Ja kiva oli törmätä erittäin sanavalmiiseen blogiin, nautinnollista tätä on lukea! Aurinkoa viikonloppuun!

  Terveisin Heli/Beach house kitchen -ruokablogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heissan Heli! Tämäpä oli erittäin iloinen yllätys. Ihan mielettömän mukava juttu, että tulit moikkaamaan minua jo tänne blogin puolelle. Ja kiitos kauniista sanoistasi :)!

   Upeaa kuulla, että sinäkin olet PINGissä mukana. Odotan itse sitä innolla. Siellä tosiaan nähdään. Ja jos sen aika on, törmäillään täällä blogistaniassa (tai muualla somessa) vielä ennen tapahtumapäivää ;).

   Aurinkoista viikonloppua Heli!

   Poista
 2. Minä myös mukana tapahtumassa. Nähdään sitten tapahtumassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, onpa mukava, kun tulit tänne moikkaamaan, kiitos! Ja hienoa, että sinäkin olet PINGissä. Vajaan kahden viikon päästä nähdään :)! Tuskin maltan odottaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi, onpa mukava, kun tulit tänne blogin puolelle jo minua moikkaamaan. Kiva kuulla, että olet mukana. Ehdottomasti, laivalla nähdään! Ihan mahtava juttu :)!

   Poista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram