Myös sinulla on mahdollisuus PING Helsinkiin!

19 maaliskuuta 2015

Muistatko, kun Rouva Sana kertoi sinulle pääsystään ensimmäiseen valtakunnalliseen sosiaalisen median PING Helsinki -tapahtumaan? Tapahtuma järjestetään ensi viikon perjantaina 27.3. Helsingissä ja Tallinnassa.

PING Helsinki kokoaa yhteen koko joukon eturivin sisällöntuottajia, joilla on huikaiseva määrä seuraajia.

Tapahtuman järjestäjät - jotka ovat muuten viestinnän ja sosiaalisen median asiantuntijoita - ovat laskeneet, että kanavamme somessa (Rouva Sana siis niiden mukana) tavoittavat noin 1,8 miljoonaa lukijaa/katsojaa/seuraajaa! Ei mikään pieni seuraajakunta.

Nyt myös sinulla on Rouva Sanan ystävänä ja blogilukijana mahdollisuus päästä mukaan!

Kyllä - luit ihan oikein.Erityinen IltaPING on suunnattu ja räätälöity PING Helsinkiin valittujen sisällöntuottajien seuraajille. Lyöt illan aikana monta kärpästä yhdellä iskulla.

Seuraajille suunnattu tapahtuma alkaa perjantaina klo 15.30 Helsingistä Tallinnaan lähtevällä Eckerö Line -laivalla.

Alkuillan aikana pääset osallistumaan tukkuun mielenkiintoisia työpajoja, joita vetävät kauneustoimittaja Saara Sarvas, sisustuksen asiantuntija Adalmina´s Secret, huikeiden kuvien valokuvaaja, instagrammaaja Mikko Lagerstedt (joka asuu muuten, vink vink, Keravalla) sekä trashvaateguru Outi Les Pyy, joka ei Keski-Uudellamaallakaan juuri esittelyjä kaipaa.

Työpajojejn vetäjistä jokainen on myös mukana sosiaalisessa mediassa kanavalla jos toisella. Käy kurkkaamassa ja ryhdy heidän seuraajikseen.

Tallinnasta mukaan laivaan astumme me, sisällöntuottajat. Sinulla on siis mahdollisuus tavata paitsi Rouva Sana myös monta muuta sosiaalisessa mediassa vaikuttavaa kasvoa aitona ja livenä.

Mukana ovat muun muassa huikeita lukijamääriä bloggauksillaan saavuttanut Lähiömutsi, makuelämyksistä kirjoittava Beach House Kitchen tai vaikkapa @kpunkka, Konsta Punkka, jota seuraa Instagramissa jo noin 246 000 valokuvista kiinnostunutta - niin myös Rouva Sana.

Kaikki PING Helsingissä 50 mukana olevaa sisällöntuottajaa löydät täältä.

Sisällöntuottajien lisäksi laiva on lastattu yritysten markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisilla. Jos olet mukana sosiaalisen median kanavissa, tapahtuma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitumiseen.

Takaisin Helsinkiin palaamme samana iltana klo 21.15.

Rouva Sanan ystävänä sinulla on mahdollisuus ostaa nyt IltaPING-tapahtuman lippu edullisempaan 49 euron hintaan käyttämällä oheista linkkiä: https://holvi.com/shop/BJbS08/product/26960906694979f6231104efc0a2fca7/

Lippu sisältää matkan lisäksi työpajat, illallisen sekä bileet kaikkien PINGiläisten kanssa (K-18). Muista lisätä tilauksen kommenttikenttään tunnus ROUVA SANA.

Tule mukaan! Nähdään laivalla!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram