Rouva Sana täyttää vuoden - on juhlan aika

04 maaliskuuta 2015

Koskaan villeimpinäkään hetkinä ei Rouva Sana osannut vuosi sitten eläytyä tähän päivään. Missä olisin nyt, miltä blogi näyttäisi - tai olisiko sitä enää edes olemassakaan?

Kun tasan vuosi sitten 4. maaliskuuta hyppäsin blogijunan kyytiin, tulevaisuus oli täydellinen arvoitus.

Mutta tässä sitä vain ollaaan. Hyvinhän tässä siis kävi, vai mitä?

Vuoden aikana Rouva Sanan blogi on kehittynyt, muuttunut ulkoasullisesti, löytänyt oman tyylinsä ja kerännyt samaan aikaan huikaisevan suuren joukon lukijoita ja saanut tukuttain myönteistä palautetta.

Erityisen onnellinen olen siitä, että saan palautetta teiltä hyvät lukijat kaupungillani tavatessani teitä, suoraan ja kasvokkain. Tästä olen nöyrän kiitollinen, sillä jokainen tietää, että mikään ei voita suusanallista palautetta  - ja sitä olen rehellisesti sanoen saanut paljon.

Miten kulunutta vuotta voisi sitten kuvailla? Yksi adjektiivi ei oikein riitä.

Rouva Sanan alkuvuosi lähti harjoitellen käyntiin ja kevättä kohti löytyi jo hyvä rytmi. Kesällä Rouva Sana koki yllättäen pudotuksen mustaan aukkoon, ja blogiin tuli monen kuukauden mittainen tauko.

Syksy starttasi hieman yskähdellen. Kuitenkin te, hyvät lukijat, jaksoitte odottaa. Te saavuitte monikertaisen ystäväjoukon saattelemana.

Loppuvuosi piti sisällään yksinomaan hyvää: se on tuonut viikottain onnellisia, iloisia, hauskoja ja myönteisiä yllätyksiä.

Vähemmästäkin olisi jo syytä juhlaan.

Rouva Sana täyttää tänään tasan yhden vuoden. Nyt on juhlan aika!

Yhteistyössä järvenpääläisen leivontaan ja juhliin erikoistuneen Vispilänkaupan kanssa Rouva Sana lahjoittaa yhdelle blogin lukijalle keväisen leivonta-aiheisen lahjan.

Lahja on kuusiosainen, Se sisältää leivontaessun, metallisen siivilän, paperisia juomapillejä, muffinssivuokia, serviettipaketin sekä puisen juhlakoristeen.


Kerro ja kommentoi, mikä tekee juhlan: 

milloin on mielestäsi aihetta juhlaan ja mitä hyvä juhla edellyttää? 
Vain mielikuvitus on rajana vastauksissa. Äläkä unohda tarjottavia.


Vastausaikaa on kansainvälisen naistenpäivän iltaan saakka eli sunnuntaihin 8.3. asti. Rouva Sana julkistaa lahjan voittajan ensi maanantaina.

Ja nyt juhlitaan.

Hyvää syntymäpäivää Rouva Sanan ystävät!


10 comments

 1. Tässä arvonnassa ehdottomasti mukana! Juhlaan ei tarvita mitään erityistä syytä. Pöytäään mansikkakakku ja se on siinä. Ja muuten onnea! T. Ansku

  VastaaPoista
 2. Hyvä juhla edellyttää kutsuja, iloisia vieraita, maistuvaa tarjottavaa, ehdottomasti kuohuviiniä ja hyvää musiikkia. Siinä ne ovat.

  T. Ellu

  VastaaPoista
 3. Hyviä ystäviä, kuoharia, makeaa ja suolaista, iloista yhdessäoloa, naurua!

  t. Johanna K.

  VastaaPoista
 4. Juhlan voi tehdä yhdessäolo, ystävät... Juhlaan ei tarvitse erityistä syytä, mutta hyvä syy on ehdottomasti hyvä syy juhlia :) Sellainen voi olla etappi tai saavutus ja silloin on erikoisen iso syy juhlia! Hyvät herkut, iloinen ja lämminhenkinen seura... Näillä eväillä paljon onnea blogillesi ja sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ensinkin Lämpimät ja Sydämelliset onnittelut juhlapäivänä Rouva Sana!
  Blogi on kehittynyt vuoden aikana upeasti ja saanut paikkansa, jalansijansa siellä missä sen kuulukin! Todella upeaa työtä! Onnittelut siitä! <3

  Juhlaan kuuluu parhaimmat ystävät, ihana rento tunnelma, kynttilät, vähän kuplajuomaa, hyvä salaatti ja uunissa paistettua leipää. Jälkiruuaksi palllljon suklaata!

  VastaaPoista
 6. Tulin tänne vastaamaan kouluikäisen tyttäreni puolesta. Palkinto on niin houkutteleva. Kokeilemme yhdessä, jos vaikka tärppäisi. Meillä arki on nyt melkein yhtä juhlaa, kun tytär kokoontuu kavereiden kanssa koulupäivän jälkeen keittiöön leipomaan ja töistä saavuttua kotiin sisällä leijailee kakkujen hyvä tuoksu. Juhlaan ei siis vaadita paljon enempää.

  VastaaPoista
 7. Every single day worths celebration. To celebrate it as a new day to live, breath, experience, and love. The best way to celebrate it, is to see things around us as new ones, seeing beauty from everything possible, also to celebrate every step we've achieved in life. Right now I also have a good reason to celebrate for the birth of my 3rd book which happens to have the same "birthday" as Rouva Sana blog, just one year younger. Happy birthday, for both of us! ;-) --- sorry to write in English this time, it's just much faster right now...

  VastaaPoista
 8. Ystävät ja skumppa!
  Terveisin Vispilänkaupan fanittaja

  VastaaPoista
 9. Vanhanaikaista tai ei juhla syntyy kuohuviinistä ja mansikoista tai mansikkakakusta.

  Riina

  VastaaPoista

Jaa ajatuksesi, anna palautetta, kerro tarina. Kiitos, että viestit!

My Instagram